Monday 12 December 2011

Samsung M8910 Pixon - sikker på å øke Produsentkommentar Popularitet!

Samsung er en av de beste aktørene i forbrukerelektronikk industrien. Den har nå annonsert en annen av sine produkter i mobiltelefonen industrien. Telefonen er kalt med navnet Samsung M8910 Pixon 12 og har fine funksjoner slik som å hjelpe produsenten konkurrerer andre produsenter som produserer liknende gadgets.

Den telefonen leveres med en AMOLED resistive touchscreen av 3.1 inches som er igjen gitt med 16 millioner farger for å få en adoring display på skjermen sin. Dette berøringsskjermen har igjen en skjermoppløsning på 480 X 600 piksler, slik at brukeren kan nyte vakre bilder på skjermen sin. Samsung Pixon M8910 er også praktisk å bruke måling 108 mm i lengde, 53 mm i bredden og 13,8 mm i høyden. Plassere telefonen på en avveining balanse viser en lesning av 120 gm på apparatet sitt. Polyfone og MP3 ringetoner i stort antall, kan lagres her for bruk som varseltoner. Disse kan holdes i det interne minnet på 150 MB. Om du finner dette internt minne til å være mindre, har telefonen også et microSD-kort for å øke lagringsplassen. Kortet vedlagte kan være på opptil 16 GB noe som er sikkert veldig bra. Photocall støttes av Samsung M8910 og man kan lagre hele tusen kontakter i miniprogrammet.

Internett-tilgang med surfing er mulig gjennom Samsung telefonen. For adgang, har denne telefonen GPRS og EDGE funksjoner i det. Trådløse nettverk kan også nås med tilstedeværelse av WiFi ting. 3G-telefonen har også USB og Bluetooth for overføring av data fra den til andre telefoner eller stasjonære og bærbare datamaskiner. Med dette får du makt for å holde hver samling med deg så når du finner mangel på minne, kan du alltids overføre data fra Samsungs M8910 på skrivebordet og beskytte dem fra å bli slettet.

En massiv 12 MP kamera kommer innebygget i miniprogrammet slik at du også kan bli en god fotograf. Bilder tatt med dette kameraet er uten tvil av høy kvalitet i nærvær av ekstra funksjoner som også gjøre fotografering en enkel og underholdende oppgave. Disse inkluderer sporing touch autofokus, geo-tagging, ansikt, smile og blinke gjenkjenning, bredt dynamisk område, Smart Auto modus, bildestabilisering og skjønnhet skutt. Autofokus hjelpemidler med fokusering av bilder og smilegjenkjenning hjelpemidler i å ta bilder akkurat i det øyeblikket Cheese. Ansiktsregistrering hjelper igjen du å gjenkjenne ansiktene til mennesker og den spesielle geotagging gir deg muligheten til å glemme det stedet der du fanget klipsene forsiktig. Egentlig, det tagger bildene med opplysninger om hvor det aktuelle snapper ble fanget.

Samsung M8910 kommer igjen med smarte underholdning funksjoner i den. Nærvær av nice innebygde spill som kan lastes ned igjen når den innebygde seg ikke bevise tilstrekkelig for deg eller når du begynner å finne dem kjedeligste. Video-spilleren kan spille av DivX, XviD, H.263, H.264, WMV, MP4 formater av video og musikk spiller som kan spille MP3, eAAC +, WMA, AMR formater av musikkfiler er tilstede i M8910. I tillegg til disse evnene musikk, her er tilstedeværelsen av FM-radioen der brukerne kan gå strålende underholdende timer gjennom radioprogrammene.

Telefonen er også utstyrt med en videocalling evne i det gjennom der brukerne kan nyte live videoer av den personen han eller hun snakker til. Og igjen dokumentet seer også her med sin evne til å gi deg muligheten til å åpne og redigere alle typer Office-dokumenter bare gjennom Samsung M8910 Pixon. Batteri backup for, er imponerende her! The M8910 har et Li-Ion 1000 mAh som kan oppfylle brukernes ønsker med sin attraktive batteri backup. Egentlig kan du ikke bruke så mye uten et godt batteri. Til slutt vil jeg si at Pixon er et veldig godt alternativ for de som liker å ha avanserte gadgets i hånden og spesielt for de som beundrer Samsungs produkter. Igjen, hvis du ikke liker Samsung-telefoner til nå, jeg forsikrer deg at bruk av Samsung M8910 vil få deg til å starte beundre telefoner fra produsenten.

No comments:

Post a Comment