Saturday 21 January 2012

Eksperimenter din egen musikk med Samsung DJ Beat

Samsung Beat DJ håndsett er en utrolig lastet med ulik funksjon. Gadgeten har en annen oppbygging, gjør sin unike form det mer elegant. Den store skjermen reflekterer en livlig effektivt displayet sammen med høy definisjon og effekter som er sikker på å imponere. Håndsettet arvet en god kvalitetsstyring noe som fremgår av dets funksjoner. Denne gadgeten er en god del som trekker mange av oss, i passe elliptisk form lett i håndflaten av de fleste hender og dets attributter absorberer brukeren, slik at alle å spille sin egen musikk. Samsung Beat DJ er besatt med en virtuell platespiller funksjon. Dette er oppsiktsvekkende for musikkelskere. Brukeren kan legge til sine egen stemme og lydeffekter til sanger og ha masse gøy. Disse har gjenspeiler kreativiteten alternativer for enheten og legge til mer glede for brukeren. Det er utstyrt med en unik ICE effektforsterker som sikrer eksemplarisk lydkvalitet med intens basstonene og krystallklar diskant.

Den har en 2,8 tommers AMOLED berøringsskjerm med en imponerende oppløsning på 401x250 piksler. Det er besatt med en 3 mega pixel kamera med autofokus og LED-blits. Gadgeten er rettet opp med en akselerometer sensor som automatisk velger du visningen på skjermen og gir presisjon i bildene. Den har en Proximity sensor som kan automatisk utkobling skjermen. Gadgeten har en eksemplarisk tilkobling attributt. En person dele dokumenter og viktige filer gjennom Blue tann, kan USB etc. engang surfe på nettet uten noen problemer. Tilstedeværelsen av Wi Fi-programmet gjør denne gadgeten mer sjarmerende.

Musikken spiller i dette mobiltelefonen gjør at nesten alle kjente formater. Den er også inkarnert med en FM-radio og lydkvaliteten er ganske attraktiv. Samsungs Beat DJ er innarbeidet med en høy klasse GPS egenskap som hjelper i sporing ønsket sted, for eksempel et kjøpesenter, restaurant, hotell, sykehus etc. Dette praktfulle telefonen har en stor lagringskapasitet på 50 MB kan fremme bygges opp til 16 GB. Som navnet gjenspeiler, er Samsung DJ Beat skjebnebestemt mot musikkelskere av denne planeten, og som sådan gir en samling av attributter og funksjoner rettet mot det spesifikke markedet. Dette røret tar en hopp forover i evolusjonær music samspill, tillater ingen annen mobiltelefon anlegga for ett bestemt område av funksjon sin, for eksempel musikk.

No comments:

Post a Comment