Tuesday 15 November 2011

Acer F900 vs LG KM900 Arena - Sofistikert Hi-end telefoner

Mobiltelefonen markedet har blitt revolusjonert med bruk av ny teknologi, som gir et nytt produkt på markedet nesten hver alternativ dag. Tilstrømningen av nyeste hi-end telefoner har resultert i å øke slepe-of-krigen blant de store aktørene. Selv om denne konkurransen er sunn for forbrukere og produsenter begge. Grunnet til markedet rase, har prisen på de tekno-smarttelefoner betydelig redusert. Nå kan du kjøpe et hi-end mobiltelefonen en mye lavere pris sammenlignet med hva prisene var to-tre år siden.

Acer F900 og LG KM900 Arena er to slike mobiltelefoner som er fremhevet i premium mobiltelefonen delen. Mens Acer er en veldig populær utfordrer i riket av datamaskinen produksjon, det har nå etablert sine metal innen mobiltelefoner også. Hvor som LG ikke trenger noen introduksjon i terrenget av mobiltelefon markedet, er det allerede etablert en meget sterk base med en imponerende brøkdel av klientell.

Sammenligning av Acer F900 vs LG KM900 Arena kan vi si at både den telefonene deler samme funksjoner som et elegant utseende, et bredt farge berøringsskjerm, en fantastisk kamera, surround musikk, fantastisk Internett og web surfing, et verdifullt batteri, imponerende dimensjoner og mye mer . Selv om det er mange forskjeller også når det gjelder deres spesifikasjoner. KM900 Arena er et mindre telefonen veier 105 gram og måler 105,9 x 55,3 x 12 mm hvor som F900 is bulkier veier 150 gram og måler 117,5 x 63,5 x 12,9 mm. Selv om begge telefonene er tilgjengelig i en pocketable størrelse, men de bør håndteres med forsiktighet, siden begge har en berøringsfølsom skjerm.

F900 har et 3,2 MP kamera som har blitt injisert med teknologi som autofokus og LED-blits som tillater brukerne å klikke utskriftskvalitet bilder i både stående og liggende modus. På den annen side KM900 har et 5 MP kamera med embedded løsninger som Schneider-Kreuznach optikk, autofokus, LED-blits som gir en bedre bildekvalitet. Geo merking og bildestabiliseringsteknologi tillater en å ta anstendig bilder med virkelige farger. Sammenligning Acer F900 vs LG KM900 Arena kan vi etterligne det KM900 har en forbedret kamera med flere muligheter i forhold til F900.

Acer F900 er innarbeidet med avanserte funksjoner som gjenkjenning av håndskrift, Java-spill og polyfoniske ringetoner. Foruten alt dette, brukeren kan benytte i en rekke tilkoblingsmuligheter funksjoner liker Bluetooth og USB. Man kan også søke på Internett og ned filer og bilder på nettet ved hjelp av å kutte teknologier som WLAN Wi-Fi, 3G HSDPA og GPRS. Så vidt LG KM900 Arena er bekymret den er også aktivert med bluetooth og USB at støtter effektive trådløse overføring av data. Brukeren kan nytte leser fasiliteter og holde kontakten med sine venner og slektninger gjennom tilkobling kilder som GPRS, EDGE 3G HSDPA, Wi-Fi etc. Man kan bruke meldingsfunksjonene som E-post, SMS, MMS og andre IM-tjenester for sende meldinger.

Litium ion fullt oppladbart batteri som driver F900 leverer tilstrekkelig backup. Tilsvarende KM900 har også en vanlig Lithium ion batteri som gir en sikkerhetskopi av opptil 300 timer standby-tid, tre timer og 50 minutter taletid og 30 timer med musikk spiller.

For å nyte mobile underholdning med F900 kan du bruker funksjonene som FM-radio og MP3-spiller. På samme måte med KM900 du kan referere til FM-radio, FM-sender, MP3-spiller og polyfone ringetoner hvis du bli kjedelig. Slike Hovedfunksjoner med hi-end teknologi er hovedattraksjonene for kjøperne men valg av håndsett modellen er en personlig avgjørelse. Du kan kjøpe noen av dem avhengig av behov og bruk.

No comments:

Post a Comment