Friday 18 November 2011

Nyttige tips om å velge Antique Rings

En antikk ring reflekterer arbeidet til ren kunst. Den avbilder den kultiverte og raffinerte smak av eieren dens. Disse ringene var overdådig utformet og det er ganske vanskelig å oppnå slike intrikate detaljer dags. Dagens ren band og gaffeltindfester innstillingene engasjementsregler ringene er langt nær til antikke artisanship of Yester år slik de alltid vil verdsatt og verdsatt.

Den antikke forlovelsesringer, som er mest ønsket dag, dato fra slutten viktoriatiden gjennom 1940's, den Edwardian epoken. Rings fra ulike epoker reflekterer ulike attributter i samsvar med deres era's stil og design.

Det er fire kjennetegner antikke ringer som bør holdes i bakhodet før kjøper den. Disse er karat vekt, klarhet, farge, og kuttet.

Størrelsen og karat vekten av diamant består en stor del av prisen. Det er en vanlig trend nå at forlovelsesring bør ha en diamant satt i. Så, er diamant gemstone for en forlovelsesring dags. Prisen ville stige opp som størrelsen av diamanten øker. Under 1930's og 1940's, var diamanter satt i hvitt gull kvadratisk bokser som var overdådig skåret å gjøre diamant vises større. Dette ville gi følelse av et større diamant for prisen av en mindre en.

Klarheten av diamanten er en annen viktig attributtet av antikke forlovelsesringer. Dess klarere diamant, er mer prisen skal være. Klarheten av diamanten har en direkte innvirkning på prisen. Noen midten århundret smykker produsenter liker Keepsake aldri kompromittert på kvaliteten av diamanten i deres ringene. De brukte topp kvalitet diamanter studded i sine forlovelsesringer. De ville aldri sette en dårlig kvalitet gemstone i sine ringen innstillingene.

Fargen på diamant er personlige preferanse for en individuell. Det bør velges ifølge ens egen smak. Tidligere denne århundret, ønsket folk diamanter reflekterer regnbuens farger. I denne perioden, var diamanter meste bløte rosa, gule eller med grønne tinges. Scenariet nå har endret helt. Folk foretrekker hvit og fargeløs diamanter dag som de vurderes mer chic og trendy. Så med din personlige preferanse, kunne du plukke fargen eget valg i diamanter for din forlovelsesring.

Snittet av diamanter i tidligere tidsepokene kan ikke sammenlignes til moderne standarder. I disse tider, ble diamanter kuttet manuelt for hånd som ville ta mye av arbeidskraft og tid. De var kuttet veldig mykt og fremsto å ha en classy stemning. Disse dager, er diamanter kuttet med lasere som forbruker mindre tid og innsats. Det generelle utseendet av diamanter kuttet i yesteryears var veldig myk og romantisk som tiltrekker et stort antall mennesker dag.

Det viktigste aspektet av antikke forlovelsesringer er at du ikke trenger å betale for håndverk. Selv om du prøver å finne noen å imitere opprinnelige antikk design av ringen, ville arbeidsmarkedet kostnadene bli overmåte høy og fremdeles effektive resultater ikke ville oppnås. Så det ville være totalt bortkastet i investere pengene dine i noe som ville ikke slå ut slik du vil den.

Valget av en antikk ring avhenger kun av din smak og stil. Det viktige er å holde alle ovennevnte aspektene i tankene. Noen mennesker kan ikke dømme kvaliteten på diamant og ikke klar over interne detaljene av det. Du bør velge den beste antikke ringen for engasjement din. Det ville ikke bare lyse opp dagen men ville også gjøre deg trygg foran din kjære.

No comments:

Post a Comment