Tuesday 8 November 2011

Å bli en Wine Collector.An Interessante Art Form

Fra vin hva plutselige vennskap fjærer! Vin har en lang historie som går tilbake til minst 4000 f.Kr.. Gamle egyptiske hieroglyfer i graver med bilder av kongelige drikke vin. Faktisk er den eldste kjente flaske vin datert fra 325 e.Kr. og ble funnet i 1867 i en romersk sarkofag utgravd i Tyskland.

Menn og kvinner har vært samlet vin i århundrer, på grunn av den fantastiske kvaliteter av vin. Nyansene i smak, kvalitet, og aromaer avhengig vinmaker teknikker og drue utvalg gjør innsamling av vin en kunstform som ligner samle olje malerier eller skulpturer. Men vinen har også muligheten til å bli et sosialt midtpunkt i et måltid, et middel til å fremme vennskap (som påpekt av poeten Gay), og til og med en kommersiell bedrift for de som liker å kjøpe, selge, og handel flasker vin.

En Amazing Array

Australiere setter pris vin og i 2006 landet ble verdens sjette største produsent av verdens vin. Vinen er produsert i alle stater og ulike dyrkingsforhold har ført til opprettelsen av viner fra alle kategorier, inkludert rødvin, hvitvin, musserende vin, hetvin og dessertvin. Enda mer fascinerende er det faktum at de ulike kategoriene av vin er variasjoner avhengig av hvilken australske delstaten druer og produksjon metoder ble brukt.

Nå tilsett rekke viner produsert rundt verden til blandingen, og det er lett å forstå hvorfor folk beslutte å bli vin kollektor. Det finnes en rekke spennende global viner som fristelser. Viner fra Irland, Storbritannia, Italia, Frankrike, New Zealand og USA er bare noen av landene produserer prisvinnende viner.

Som enhver art samle inn, det er en rett måte å nærme seg praksis. Den første vurdering er å avgjøre hva slags samler du ønsker å være. Noen mennesker samler wine bare som en hobby, mens andre samler vin som investering. The formål du har for å samle inn vil avgjøre hvilke viner du vil kjøpe.

Du må også bestemme hvor stor du vil at vinsamling til å bli for å kunne bestemme mengden av plassen som trengs for riktig oppbevaring. Vin må oppbevares ved en temperatur som forblir konstant et sted mellom 7 º C og 18 º C. Den plassen er valgt for vinsamling må være nedkjølt og luftfuktighet kontrolleres.

A Samle strategi

Så langt som hvilke typer viner du vil samle inn, er det ulike tilnærminger en samler kan ta.

Samle prisbelønte viner, Samle en enkelt kategori vin som røde eller hvite viner; Samle viner fra hele verden, Spesialiserer seg på en samling av australske viner, Samle et bredt utvalg av viner i alle kategorier; Samle ulike årganger av vin; Collect viner funnet tiltalende for personlige grunner; Samle viner forventes å ha investeringer verdi

Når du bestemmer hva slags vin samlingen du ønsker å utvikle, kan en vin spesialist hjelpe deg å nå dine mål. Avhengig av umiddelbare og langsiktige budsjett, kan det være lurt å kjøpe en enkelt dyr flaske, flere flasker, eller nok flasker til å representere større samling planlagt.

Nyter vin til sin fulle

Det er to viktige punkter å huske på når de blir en vin samler. Først ut er det faktum at du trenger for å holde en god oversikt over din vin innkjøp og lagring. For det andre er behovet for å ha en plan for utskifting som vinen er benyttet.

Noen vil drikke en flaske vin og deretter erstatte den med en eller to flasker fra samme kategori. For eksempel, hvis du drikker en flaske hvitvin så kan du erstatte den med en hvitvin. Dette vil hjelpe deg å utvikle og holde balansen i samlingen din.

Det finnes folk som kjøper ganske enkelt en tiltalende vin for innsamling erstatning uten hensyn til hva som var beruset. En populær måte å å opprettholde eller øke en vinsamling er gjennom medlemskap i en vin klubb.

Det er mulig å nyte vin på så mange måter, men samle vinen tar glede til et nytt nivå.

Oppdag nye viner og lære om vin med våre kostnadsfri vin leksjoner. Kjøpe vin online på Wine.

No comments:

Post a Comment