Sunday 13 November 2011

Samsung F480 Tocco: Mobiltelefon med Eksotiske Fordeler

Samsung har noen gang presentert forskjellige gadgets med en rekke avanserte funksjoner. Unik design og strålende nyeste teknologiene er styrkene til Samsung mobiltelefoner. Samme kan forventes med Samsung F480 Tocco i alle aspekter. Denne smarte telefonen er en komplett berøringsskjerm telefonen som kommer med glatte og myke kanter. Denne attraktive telefonen veier 91 gram bare og tastene er svært enkel å bruke. Vakkert designede F480 er utstyrt med flotte mobil teknologi. Fabulous strøm bildebehandling og god bildekvalitet har satt denne telefonen i den øvre kategorien av mobiltelefoner.

Herlig innebygde 5 mega pixel kamera med høy bildekvalitet fange funksjoner kommer med denne modulen. Autofokus og blits funksjonen er de to bildet bedre alternativer tilgjengelig med hovedkameraet menyen. Bortsett fra fremdeles fangst av bilder, kan man spille inn videoer også med dette 5 MP kamera telefonen. Alle de populære videoformatene MPEG4 liker og H263 støttes av kamera for videoopptak og videoavspilling. Fanget video opptakene kan ta opp, redigere, lagre og spille på denne smart telefonen gjennom videoredigering funksjon i kameraets meny. Man kan selv blog ens personlige bilde og video-opptakene sammen med deling og lagre dem i telefonen galleriet. Videosamtaler er den mest eksklusive kameraet funksjonen. Man kan lett delta i 3G-videoanrop med andres kompatible enheter.

Denne siste mobiltelefonen er velsignet med strålende kobler teknologi. Klasse 12 GPRS-støtte rask Internett-tilgang. Bluetooth med A2DP tillater sine brukere å overføre sine filer med svært raskere hastighet. Videre kan en rekke musikkfiler, bilder og videoer kan deles med andres enheter med USB-støtte tilkoblingen. Dette tri-band telefon støtter ulike GSM-nett, inkludert (900 GSM, GSM 1800 og GSM 1900). Så kan man besøke alle fjerneste område med denne telefonen siden den støtter verdensomspennende nettverk dekning. The WAP 2.0 XHTML og HTML-leseren kan hjelpe til å få internett tilgang til.

Brukerne får lov til å sende og motta meldinger med Samsung F480 Tocco. Multimediemeldinger kan gjøres med tekster, bilder og videoklipp. E-poster kan også sende og mottas på direktemeldinger basis. Andre meldingstjenester alternativer omfatter Prediktiv tekst og Instant messaging. Så en kan uttrykke seg på en mer bedre måte med sine kjære. Om underholdning funksjon av F480, kan det sies at fin musikk funksjon i denne telefonen kan underholde noen. MP3, AAC og AAC + er avanserte musikk formater som støttes av den innebygde mediespilleren.

En annen underholdning alternativ for brukere er FM-radio. Et individ kan lytte til hans favoritt RJ's program gjennom dette Stereo Radio når som helst og hvor som helst. Lydkvaliteten er meget klarere og melodiøse. Det interne minnet kommer med denne telefonen er levende. Brukere vil ikke funnet noen problem i å lagre sine viktige filer med 232 MB internt minne. Videre kan musikkelskere også lagre sin favorittmusikk spor med denne awesome minne. Det er ganske lett å få detaljene på 30 ubesvarte, utgående og mottatte anrop poster. Så uten tvil, kan Samsung F480 Tocco bli betraktet som en av de mest ønskede håndsettet i den øvre klassen markedet.

No comments:

Post a Comment