Tuesday 8 November 2011

Samsung Tocco Ultra Edition vs BlackBerry 8900, telefoner med overlegenhet blant Rivals

Moderne teknologi har utstyrt mobiltelefoner med ulike funksjoner som har gjort dem deler av hverdagen. Selskaper som Samsung og Blackberry har laget noen mobiler med ultimate funksjoner som de har blitt trendsetter i markedet. Integrering funksjoner med cutting edge teknologi har gjort sine telefoner mer sofistikert og verdig. Lansering av Samsung Tocco Ultra Edition og BlackBerry 8900 av sine respektive selskaper har gjort brukerne gale om dei. Både mobiltelefoner har mange hi tech anlegg som det er svært vanskelig å fastslå hvilken enhet som er overlegen. Ved å gjøre en sammenligning kan vi enkelt få vite at det nye funksjoner har blitt gitt i gadgets å underholde folk.

Første noen vil legge merke til om disse to håndsett som begge har fått kompakte design for å matche stilen uttalelse av en bruker. Samsung Ultra Edition leveres med 2,8 inches AMOLED kapasitiv berøringsskjerm med oppløsning på 240 x 400 piksler og 16 millioner farger, mens 8900 har 2,4 inches TFT-skjermen har 480 x 360 piksler oppløsning og 65 tusen farger. Akselerometer sensor for autorotasjon med bilder, nærhet sensor for auto turn-off for lagring av batteri, ripebestandig overflate for mykt og skinnende utseende er til stede i Ultra Edition. I 8900 skryte av med full QWERTY-tastatur for rask å svare på epost og SMS, styrekulen navigasjon for å gå gjennom menyen og forhåndslagret bakgrunnsbilder å tilpasse visningen.

The Samsung Tocco ultra edition med sine 8 megapiksel kamera med en oppløsning på 3264x2448 piksler erstatter BlackBerry 8900 har 3.15 mega pixel kamera støtter en oppløsning på 2048 piksler x 1536. Begge enhetene har funksjon autofokus klikke bilder enkelt. En kraftig blits LED-lys er også gitt som en løsning for å ta snaps på kvelden eller mørke steder. Med geomerking funksjonen brukerne kan dele bilder med sine koordinater på internett. Begge mobiltelefoner har bildestabilisering for å gjøre bilder tatt mer klar og tydelig. Ansiktet og smilegjenkjenning med bredt dynamisk spekter er også tilstede i Samsung Ultra Edition til gi brukerne større fleksibilitet for å klikke fotografier.

Begge enheter har GPRS og EDGE for tilkobling til internett mens i 2G bruk. Imidlertid er HSDPA stede i Ultra Edition med hastighet opp til 7.2 Mbps for å drive online jobber på lynrask hastighet mens Blackbarry 8900 er ikke kompatibel med 3G i stedet Wi-Fi er gitt i denne enheten. Man kan koble 8900 til trådløse nettverk på forskjellige steder som Wi Fi huber eller kontorer for å gjøre arbeid som tilgang e-poster, nedlasting av spill, er sanger etc. Bluetooth med A2DP stede i begge enhetene for å sende og motta data fra andre mobiltelefoner eller datamaskiner. USB-støtten er også gis for å synkronisere med PC gadgets for fil sikkerhetskopiere.

Sammenligning Samsung Tocco ultra edition vs BlackBerry 8900, kan vi finne at den forrige telefonen har stereo FM-radio med RDS og FM-opptakeren å lytte til favorittmusikken stasjonen og ta opp favoritt programmet mens funksjonen er fraværende i senere mobiltelefon. DviXm, XviD, MP4, H.263, H.264 og WMV9 videoer og MP3, AAC, audio WMA kan spilles på ultra edition mens 8900 spiller MP3, AAC, AAC +, WMA og DivX, XviD, MP4, WMV audio og video formater. Batteriet tilbake av Samsung Tocco Ultra er flott med stand by tid på 350 timer og taletid på 4 timer mens 8900 leveres med stand by tid på 356 timer og taletid på 5 timer og 30 minuts.

No comments:

Post a Comment