Tuesday 8 November 2011

Nokia 6300 vs LG GC900 Viewty Smart Black, telefoner med Modern Day Funksjoner

Fra begynnelsen noen mobiltelefon produksjon selskaper investert mye penger og tid i forskning og utvikling av nye teknologier. Nokia og LG har kom langt ved å lansere telefoner med avansert teknologi. Det er mange funksjoner knyttet til mobiltelefoner disse to gigantene som gjør dem successful blant alle. Vi kan sammenligne sin nye telefonene for å vite at det som er de nye teknologiene, er bedrifter som bruker med sine enheter. Den vil ikke bare medføre avgjøre om en mobiltelefon, men gjør også en med kunnskap om ulike funksjoner i gadgets.

Nokia 6300 leveres med et 2 mega pixel kamera med oppløsning på 1600x1200 piksler, mens LG GC900 Viewty Smart Black leveres med 8 mega pixel kamera som støtter 3264 x 2448 piksler oppløsning med Schneider-Kreuznach-optikk for å klikke gode bilder. Dermed kan det være klart bemerkes at LG Viewty kan ta bedre bilder enn 6300. Andre funksjoner som auto / manuell fokus, smilegjenkjenning, skjønnhet skutt, skutt Intelligent, power LED blits geo-tagging, bildestabilisering, multi ansiktsgjenkjenning (opptil 3) har fått for å gjøre kameraet klikke mer krystallklare bilder. Sekundær kamera er også gitt for gjøre video samtale i 3G-nett.

3,0 inches TFT kapasitive berøringsskjerm med 16 millioner farger, 800 x 480 piksler oppløsning finnes i LG Viewty, mens 6300 har 2,0 inches TFT skjerm med oppløsning på 240 x 320 piksler og samme fargene støtte som tidligere. Akselerometer sensor for UI automatisk rotering av bilder er gitt i LG Viewty for visning av bilder i forskjellige vinkler. Multi-touch input metode og S-Class Touch UI har også vært innarbeidet i dette mobiltelefonen for bedre samhandling med brukerne. Dermed kan man se videoer og bildene på en av håndsett med større klarhet.

Klasse 10 og 12 GPRS og EDGE har gitt i 6300 og LG Viewty henholdsvis tilgang til Internett. 3G-støtte er til stede i senere mobiltelefonen for å få tilgang høyhastighets internett på opptil 7,2 Mbps for å sjekke e-post, se på direktesendt TV, gjør gaming etc. Wi Fi-funksjonen både mobiltelefoner å koble til Wi Fi-nettverk på kontoret eller huber å gjøre forskjellige offisielle fungerer . Man kan også lagre trådløse data kostnader ved tilkobling til Wi Fi nettverket som er billig og lett tilgjengelig. Med data-kabel kan koble enhetene til sine bærbare datamaskiner for å bruke internett til å gjøre mange verker.

Stereo FM radio med RDS er tilstede både i gadgets å lytte til radio mens du tar en morgen eller kveldstur. Musikk spiller har blitt gitt både på Nokia 6300 andLG GC900 Viewty Smart Black å spille bredt spekter av lydfiler. 6300 kan spille av MP3, MP4, AAC, ACC +, eAAC +, WMA mens LG Viewty kan spille MP3, AAC, AAC +, WMA musikkfiler. DivX, XviD, MP4 video kan spilles av på LG Viewty og 6300 spiller

MP4, 3GP videofiler. GPS med A-GPS er tilstede er LG Viewty for bedre navigering på ukjente steder samtidig mangler det 6300.

Batteriet tilbake av LG Viewty er bra med stand by tid på 350 timer i 2G og 330 timer i 3G med taletid på 5 timer og 20 minuts i 2G og 4 timer 40 minuts i 3G. På Stand etter tid på 6300 er opptil 340 timer og 3 timer 30 minuts taletid. Derfor, ved å sammenligne Nokia 6300 vs LG GC900 Viewty Smart Black, kan vi finne at begge enhetene rock og gjort å lure bestemte brukeren segment.

No comments:

Post a Comment