Sunday 13 November 2011

Føl Teknologisk Magic med Nokia N97

Nokia telefoner appellerer til større mennesker over hele verden. I denne moderne tid, tror alle i all rounder funksjonen. Som sådan, kommer Nokia N97 fylt med mangfoldig funksjoner som kameraet, musikkspiller, GPS-system, videospiller og mange flere. Så er man ikke pålagt å bære kameraer, mobiler, GPS systemer, MP3-og videospiller separat med dei. N97 kan lett tjene alle formål disse elektroniske enheter.

De spesielle funksjonene i N97 er 3 inches berøringsskjerm, en fullverdig QWERTY-tastatur, innebygde 5 mega pixel kamera og rask Internett få tilgang til tjenester. Alle disse funksjonene har gjort dette håndsettet telefonen for dette året. Denne Nokia telefonen kan konkurrere med hvilken som helst iPhone tilgjengelig i disse dager. Det kan kalles som en mini-datamaskin for den moderne brukeren. Man kan enkelt finne nøyaktig plassering av noe ukjent sted via GPS-systemet. Lagringskapasiteten til N97 er enestående fordi det består av 32GB internt minne pluss 128 MB RAM. Videre kan lagringskapasiteten utvides opptil 16 MB med MicroSD-kortet.

Det ville være interessant for surfere å vite at de holde seg oppdatert med dagens saker gjennom WAP 2.0/xHTML, HTML nettleseren på Nokia N97. Bortsett fra disse funksjonene, mange innebygde og nedlastbare programmer komme med telefonen. Java spill kan lett underholde spillet elskere, og la dem laste ned mer via internett. N97 har et digitalt kompass, multi-format musikk, en videospiller og mange flere. FM Radio er også der for å underholde brukerne. Microsoft Office kommer med denne enheten for å hjelpe bedrifter da de kan vise og redigere de offisielle dokumentene.

De holdbare Batteriet er den andre eksklusive funksjonen i N97. Den kraftige batteriet kan rette sine brukere å snakke feilfritt opp 9 t 30 min (2G) / 6 t (3G). Standby-tid, og musikken spille som kan tilbys av dette batteriet er opp til 432 h (2G) / 408 t (3G) og 40 timer respektive. Den innebygde 5 MP kamera kan utføre oppgaven med å ta bilder og videosamtaler. Kameraet er fantastisk som den er velsignet med flere image styrke egenskaper som Carl Zeiss-linse, en autofokus, LED-blits og videolys.

Video og foto redaktør kan hjelpe Kameraet elskere å redigere tatt bilde eller video med telefonen. Det er en funksjon som kalles som TV-Out, der man kan koble denne herlige telefonen med TV, og dermed kan se bildene og video over den store TV-skjerm. Nå er det lett å forstå her er grunnen til at n97 er populær over hele verden. De fleste av oss elsker å skrive meldinger til sine kjære. N97 er svøpt i valg av meldingstjenester som SMS, MMS, E, Push Email og chat. Disse er ikke alle funksjonene på denne smarttelefon. Mer detaljert informasjon kan enkelt få ved surfing til visse online mobiltelefon butikker. Derfor kan det konkluderes med at Nokia N97 er en fullstendig mobiltelefonen med mange moderne telefonfunksjoner.

No comments:

Post a Comment