Friday 11 November 2011

HTC Touch Diamond vs BlackBerry Bold - Erfaring Ultimate Perfection med disse bemerkelsesverdige Gadgets

Med bruk av nyeste teknologi, har hi-end mobiltelefoner revolusjonerte den fasen av trådløs kommunikasjon. Disse tech smarte gadgets er ikke akkurat bare enheter for kommunikasjon, men de blir brukt til en rekke andre formål som hører på musikk, surfer internett, sending og sjekke e-post, osv. BlackBerry Bold har allerede etablert en sterk plattformen i felt av hi-end mobiltelefoner er godt kjent for sitt tiltalende eksteriør med avanserte funksjoner. Men nå har Microsoft også kommet opp HTC Touch Diamond, et konkurransedyktig produkt som kan skryte av tilsvarende funksjoner.

HTC diamond er et 3G-mobiltelefon, noe som kommer integrert med flere innovative funksjoner som passer kravet til brukerne. Det har vært borehullstjenester utelukkende i skinnende svart farge, med en slank og stilig eksteriør måler 102 x 51 x 11,5 mm, som viser effekten av en stilig diamant. LCD-touch display av skjermen måler 2,8 inches gir en høy oppløsning på 480 x 640 bildepunkter, og en høy kvalitet skjerm. Brukerne kan ta i bruk sine 3,2 megapiksler kamera for å fange minneverdige øyeblikkene i livet. Kvaliteten på bildene kan lett forhøyet med bruken av auto-fokus funksjonen.

Derimot, er BlackBerry Bold også en 3G aktivert business telefon som tilbyr en utrolig sett av funksjoner for brukeren som ønsker et stilig gadget med hi-tech funksjoner. Den har blitt utstyrt med et fullt QWERTY tastatur som ligger under 2,6 inches skjermen gir tilstrekkelig skjerm størrelse for visning av bilder, video og filmer. Veier bare 113 gram, den kommer i elegante dimensjoner på 114 x 66 x 14 mm, noe som er en svært lomme-stand størrelsen. Det har vært innhyllet beliggande i en all metall og glass foringsrør, tilgjengelig i et svært skinnende svart farge. On sammenligner HTC Touch Diamond vs BlackBerry Bold, kan man sitere som Touch Diamond bruker en LCD touch skjerm, mens det andre håndsettet ikke har en nærtagende type skjerm.

HTC Touch Diamond har vært utstyrt med en 528 MHz prosessor støtter 192 MB RAM, 356 MB ROM minne og 4 GB internt minne støtte, der brukerne kan kontinuerlig diskusjon for opp til fem og en halv time. Inngang av nyeste teknologi som Wi-Fi, GSM, 2100 HSDPA, bluetooth, mini USB, GPRS og kant gir problemfri internet tilkobling og høy hastighet webtilgang til brukeren. Du kan holde kontakten med dine venner og familie ved å sende dem beskjeder via SMS, MMS og e-post og direktemeldinger. Den fullt oppladbare standard lithium ion batteri gir opptil 287 timer standby-tid, altså når den ikke er i bruk. En av de store attraksjonene i dette widgeten er 3D bevegelse spillopplevelsen og anlegget for å laste ned spill. Det gir deg en tilgang til den populære nettsteder som Google, Weekipedia og Youtube.

Hvis vi sammenligner HTC Touch Diamond vs BlackBerry Fet, er ganske tydelig at det senere en er intet mindre enn tidligere i form av tekniske spesifikasjoner. Den modige har blitt slått med en 624 MHz prosessor som gir 1 GB internt minne som er tilstrekkelig for å lagre store mengder data som bilder, musikk låter og videoer. Litium ion batteri gir en kolossal sikkerhetskopi av 301 timer standby og 5 timer taletid. Men, hvis du trenger mer plass til oppbevaring, kan du også utvide minnet i denne enheten med opptil 8 GB med microSD-kort. For tilkobling alternativer kan du referere til den avanserte funksjoner oppfordrer 3G HSDPA-teknologi, Bluetooth, Wi-Fi, Edge, GPRS og USB.

Funksjonaliteten begge telefonene er forbedret med tech smarte funksjonene og utelukkende crafted slanke utseende. Tech savvy mennesker kan være trygg for å bli lokket med sine funksjoner og potability. Begge er enormt progressive gadgets som gir maksimal effekt for brukeren.

No comments:

Post a Comment