Wednesday 30 November 2011

Hvordan lage en kupong Organizer

Kupongene er en flott måte å kutte ned familien utgifter. Selv om de fleste av oss samle kuponger entusiastisk, når det gjelder å produsere dem i butikken det er en annen historie helt. Noen ganger er vi ikke bærer den rette kupongen, og selv om vi bærer alle av dem, ville vi ikke finner den rette til rett tid. Hva ville være enda verre er at mens du er på jakt etter en spesiell en, kan de andre falle ut av vesken din. En kupong arrangøren ville være svært nyttig for deg å administrere dine kuponger. Det finnes et stort utvalg av kupongen arrangører tilgjengelig i markedet. Imidlertid avhengig ens shopping mønster og typene kuponger, kan det være vanskelig å finne riktig typen kupongen arrangør. På den annen side, hvis man vet hvordan å lage en kupong arrangør, han / hun kan lage en hjemme som passer hans / hennes bekvemmelighet.

Hvordan få en kupong Organizer?

Det finnes ulike måter og materialer man kan bruke til å lage en kupong arrangør. Det viktigste å vurdere når du gjør en kupong arrangør er at den skal tjene det formålet de er laget for. Den skal være basert på shopping mønsteret, og skal hjelpe deg mens du shopper. Følgende er noen av de vanligste måtene og materialer brukt til å lage kupongen arrangørene hjemme.

Bruke Konvolutter: Gå gjennom alle kuponger og liste ned de ulike kategoriene av kuponger som du har. Ta så mange antall konvolutter som kategoriene. Sikre at alle konvoluttene er av samme størrelse. Skriv inn navnet på kategoriene på hver konvolutt. Clip alle kuponger henhold til kategorien og sette dem i respektive konvolutter. Nå at alle kuponger er sorteres etter deres kategori, er det tide å organisere dem i en boks. Du kan bruke skoesker, filmapper eller plastikk beholdere for dette.

Bruke en Index Fil Box: en papp skoeske, eller en plast eske med et lokk kan brukes til lage en kupong organisator. Du kan enten kjøpe indeks romdelere etter størrelsen på boksen eller gjøre dem på egen hånd. Sørg for at hver indeks divider er fanebasert slik at delene kan merkes. I tilfelle du ikke har en stor kupong samling, kan du gjøre med en oppskrift boks eller en indeks kort boks. Bruk skillevegger å skille kategorier av kuponger som du har. Så kuttet, klips og sortere alle kupongene innen hver kategori.

Bruke en Accordian Fil: En stor trekkspill-fil eller ett så liten som en lommebok kan modifiseres til å fungere som en kupong arrangør. Bruk hver lomme til å lagre en annen kategori av kuponger. La første lommen tomme slik at du kunne oppbevare alle de kuponger som du planlegger å bruke under neste shopping Spree. Enten det er et trekkspill stil mappe eller lommebok, sikre at den har faner på toppen av hver lomme, slik at du kan merke hver lomme i henhold til den kategorien av kuponger som du har tenkt å legge i. Denne metoden kan brukes til å lage en nyttig kupong arrangør lommeboken eller vesken størrelsen kupong arrangør.

Ved hjelp av en Binder: For de som bruker mye av kuponger, en handleliste kupong arrangør ut av en vanlig bindemiddel er et flott alternativ. Man kan bruke en fleksibel eller en hard bindemiddel. Selv om man kan kjøpe en vanlig bindemiddel, ville en glidelås en med innerlommer være et bedre alternativ som det kunne brukes til å bære en kalkulator, penner og til og med et papir pad for å ta notater mens du shopper. Ved siden av bindemiddel, ville man trenge CD-holder ark for større kuponger og diskett holder ark for mindre kuponger. Ark beskyttere kan brukes til rabatt skjemaer. Sett disse arkene i ringperm. Organisere kuponger i henhold til kategori og starte innlevering dem inn i sporet på sidene. Nå bruke en pinne-on skillelinjen på første side i hver kupong kategori og skrive ned navnet på hver kategori på fanene. Binders kan endres for å danne en meget effektiv dagligvarebutikk kupongen arrangør.

Organisere kuponger

En kupong arrangøren virkelig kan redusere problemene med å administrere kuponger. Prosessen kan gjøres mer ryddig av videre arrangere kupongene i henhold til hvilken som helst av følgende metoder:; Sortere kuponger i henhold til produktkategori er den mest fulgte praksis. Det er her kategorisere kuponger hjelper. Man kunne kategorisere dem i henhold til bestemte produkter eller til bredere grupper som "meieriprodukter", skjønnhetsprodukter "osv.; Sorter kupongene måneden kloke etter utløpsdatoen. Ta vare på alle kuponger med nærmeste utløpsdato i de første sidene og de med senere utløpsdatoer i de påfølgende sidene. ; Man kan også sortere kuponger i alfabetisk rekkefølge i henhold til navnene på produktene. , Med hard konkurranse disse dagene, mange produsenter tilbyr rabatt kuponger. Lære å lage en kupong Arrangøren vil gjøre det mulig å få mest mulig av disse kuponger. Fra en kupong arrangør lommebøker til kupongen arrangør vesker, det finnes et bredt utvalg av kupongen arrangører tilgjengelig i markedet. Men til en skreddersydd kupong organisator passer til din bekvemmelighet er det beste alternativet for å nyte din shopping erfaring og spare litt penger også.

No comments:

Post a Comment