Thursday 17 November 2011

Gaver til en Frequent Flyer

De er de som gjøre dollars på den harde måten. De gjør ikke lene seg tilbake og la pengene komme til dem. De går ut og skyve problemet. Enten det er ved valg eller nødvendighet hvis du har et bonusprogram på gaven listen så har du noen som fortjener en gave de faktisk vil bruke.

Vi ser hyppig flyers hver gang vi kommer familien sammen og traff flyplassen. De er vanligvis i skrukkete drakter og har sine bærbare datamaskiner koblet til de uttak mot slutten av midtgangen i terminalene. Kanskje de sitter på gulvet prøver å sende ut en siste e-post før den siste samtale for reisen deres, eller de legger siste hånd på neste dags presentasjon. Poenget er at mens de fleste av oss drømmer om neste dags ferie cocktail, er de på klokken.

Så her er noen gaveideer for de hyppige business Flyers:, The reiser nakke pute er noe alle ser på fly og synes er en flott idé, men aldri kjøper for seg selv. Du finner dem på nettet fra $ 20 til $ 60 og som med alle pillow jo mer du bruker desto bedre komfort. Få ting vil muliggjøre en bedre flytur enn denne enkle enheten. Det vil gjøre sin tid på flyplassen og på flyet bedre.

En annen flott gave til de stakkars sjelene som flyr fra kyst til kyst er et ekstra batteri for bærbare datamaskiner. De fleste bærbare batterier er utrolig inkonsekvente i sine liv forsyning. Jo lenger du eier et batteri og måten du bruker batteriet påvirke batteriets levetid. Men de fleste med et ekstra batteri vil kunne bruke bærbar PC på et kors fylke reisen og ekstra batterier er enkle å kjøpe fra mange fysiske og online utsalgssteder.

Hyppig business flyers tilbringer mye tid på å vente rundt flyplasser mens de fleste av oss er i stand til å tilbringe våre ikke-arbeidstid forfølge vår egen unike hobbyer. Hvis du virkelig kjenner din gave-getter så du vet hva de er interessert i og om det er fluefiske eller bil racing, så må du få dem en bok som omhandler temaet. Det er få ting å gjøre på en flyplass terminal, men å lese er en av dem.

Når du reiser, gjør bagasjen mannen. Britiske dramatikeren Christopher Fry forteller oss, jeg reiser lys, som lys, det vil si som en mann kan reise som vil fremdeles bærer kroppen sin rundt på grunn av dens affeksjonsverdi. Han kan ha funnet den hemmelige, men de fleste fortsatt bære poser og de hyppige forretningsreisende bære flere. En flott gave til dem ville bli en del av bagasjen som kan gjøre deres CarryOn opplevelsen morsommere. Flyselskapene er strengere enn noen gang før om CarryOn poser og en flott gave ville være en CarryOn størrelse bag som gjør det enkelt for henne å bære og gjør henne til å bære alle de nødvendige elementene hun trenger for å enten fortsette å gjøre arbeidet mens du flyr eller ta del i en ikke-arbeid avledning. Sjekk ut tsa.gov for tillatte poser og deretter se i ikke-tradisjonelle steder som REI for bagasje som virkelig passer behovene til den som du kjøper for.

Denne artikkelen ble gitt AnotherPerfectGift - besøke dette nettstedet for mer flott gave funn - med gaver til ham.

No comments:

Post a Comment