Monday 14 November 2011

A Lovely HTC Hero Pink Phone har kommet til Make Way til hjertet

HTC Hero rosa er en farge variant fra HTC telefonen produsent. Denne gadgeten er en omfattende pakke med utseende og funksjonalitet. Den imponerende 5 megapiksel kamera er fengslende trekk ved denne mobiltelefonen. Utmerket kvalitet på bildene er levert av dette kameraet. Kameraet kommer med en oppløsning på 2592 x 1944 piksler for å gi mer skarpere og skarpe bilder. Autofokus Kameraet alternativet kan hjelpe folk å fokusere på en bestemt del av motivet som skal fanges. Tar video-opptakene er et annet kamera funksjon for kameraet elskere.

Den avanserte funksjonen av dette HTC telefonen er Qualcomm MSM 7200A 528 MHz prosessor pluss versjon 1.5 Android operativsystemet. Telefondisplayet omfatter frontal delen av enheten og dens størrelse er 3,2 inches. Gadgeten er en komplett touchscreen telefon og det kommer med berøringsskjerm mekanisme for å lette brukerne. For å få tilgang lett funksjonene eller innrykker data, er telefonen velsignet med multi-touch input metoden & Håndskriftgjenkjenning funksjonen. Man kan se den innebygde bakgrunnsbilder i begge modusene enten liggende eller stående. Et annet alternativ styrekulen for enkel tilgang til telefonens funksjoner.

Internett tilkobling funksjonen i HTC Hero rosa er glimrende. På, kan tilgang til Internett med hjelp av å koble teknologi, inkludert GPRS og EDGE-teknologi. Internett surfing hastighet er opp til 7,2 Mbps. Så kan det sies at en kan bli oppdatert med nyheter og saken finner sted over hele verden via internett innretningen av håndsettet. Videre Bluetooth og miniUSB koble alternativene er der for å støtte aksje og overføring av filer med andre "kompatible enheter. HTC enheten er en Quad band telefonen som leveres innarbeidet med HSDPA 900 og 2100 nettverksteknologier. Så er eieren av telefonen får tatt dette gadgeten hvor som helst i verden.

Hero rosa er perfekt for musikk elskere også. Den innebygde MP3-spilleren plass til alle større lyd-filer, inkludert MP3, AC + og WAV. Flere musikken kan du laste ned og kan lagres enkelt med telefonminnet. Lagringskapasiteten på telefonen er 288 MB pluss 512 MB ROM, som er langt enn nok til å lagre rikelig mengde musikk eller andre personlige ting av brukerne. Men i tilfelle, er mer plass kreves, man kan utvide minnekapasiteten med MicroSD-kortet fra utsiden. For å oppleve mer underholdning, kan et individuelt spille spill lastes ned via Internett.

Om batteriet av denne HTC modellen, kan det sies at man ikke er nødvendig å lade denne telefonen veldig ofte. De kraftige batteri, hvis en gang fullt oppladet, kan gi 8 timer GSM taletid pluss 7 timer på 3G taletid. Standby-tiden er også imponerende som er 440 timer for GSM og 750 timer av 3G standby-tid. Disse alle funksjonene er tiltrekkende for mange brukerne hver dag. Hvis mer informasjon eller detaljer om HTC Hero rosa er nødvendig så kan man ta tak i det ved å gå gjennom ulike nettbutikker. Her kan dei sammenligne pris, avtale og tilby tilgjengelig med ulike forhandlerwebområder og dermed kan gjøre rettferdige valg av håndsettet.

No comments:

Post a Comment