Thursday 24 November 2011

Velg et Karastan Antique Rug for uovertruffen Style

Gulvbelegg har alltid vært en viktig del av hjem innredning. Gulvplass bare naturlig trekker et rom sammen av de fire hjørnene, blending og samspill med andre møbler av enhver gitt rom. Modern, tradisjonelle, land eller gamle verden, finnes det tepper som bety flere hundre ulike kulturer i en rekke farger og stiler.

Orientalske tepper har alltid tatt stilen samvittighet med det myke, slitesterke ullfibrene som aldri synes å miste sin form. Bright, eksotiske mønstre gi liv til alle rom og legge til at unik klasse at bare den talentfulle veverne i Asia kan gi på et rom sentrum. Aldri duplisert, Oriental har alltid vært en original, laget for å representere en æra for lengst borte, men intimt ettertraktet i dagens verden.

Bare de mest kresne kjøper har kunnet kjøpe disse one of a kind DD.MM. og det forsetter å være det største eksport, utenom olje, fra håndverkere til Iran og andre omkringliggende østlige land. En original Oriental har alltid vært drømmen for mange på grunn av den intrikate detaljer og omsorg tatt i hver og en som er laget.

Dette endret seg da i 1926, en industrimann ved navn Marshall Field lekt med tanken på å simulere Oriental, men fortsatt være i stand til å bevare sin karakter og følelse av den ekte varen. Field skulle ha vært en kjenner av kunst å kunne oppnå den bemerkelsesverdige prosessen som har gjort Karastan sidestykke i å nå sitt mål.

Å kunne kjøpe teppe med samme utseende og følelsen av en ekte orientalsk teppe har gjort det mulig for mange huseiere å dekorere hjemmene med samme dramatisk look at en gang var bare drømte om. Karastan har ikke vill vekk fra sine opprinnelige konsept i tråd med samme tone som den orientalske teppe enn å forbedre simuleringen.

En av de beste funksjonene til et Karastan enhet er maskindrevet prosessen med veving som er gjort under produksjonen. Denne prosessen er derfor Karastan tepper ser hånd flettet. En annen unik prosessen kalles Antique Vask finish, dessuten aldri dupliseres av en annen produsent. This aldringsprosessen bringer gammel sjarm til hver teppe som er levert, nedtone farger, men akkurat nok til å vises som den virkelige ting. Ytterligere to prosessene er så gjennomført for å forberede Karastan å leve opp til holdbarhet sin og følelsen av en orientalsk. Mye tid og stolthet går inn hver Karastan som følger fra deres produksjonsanlegg å lage hver enkelt en ettertraktet produkt i seg selv.

Karastan antikke tepper er ikke billig, varierer alt fra $ 400 til $ 7000 avhengig av hvilken stil og størrelse. Mange ganger kan du kanskje finne en deal, og siden dette teppet er laget for å vare i flere tiår, vil det ikke vare lenge. Karastan er USAs symbol på kvalitet og kulturarv og etter at du eier en, vil du ikke kunne en del med den. Tilgjengelig på eksklusive kjøpesentre eller online gjennom produsenten, finnes det hundrevis av varianter av superb Oriental design og farger å velge mellom. Eie en simulert orientalske ble akkurat enklere og med en tjue år garanti og levetid muggfri kausjonsansvar, har du mange år å nyte Karastan.

No comments:

Post a Comment