Saturday 26 November 2011

Den siste i Kjøkkenmaskiner: Baratza Vario Burr Coffee Grinder

En av de siste tilskuddene til Baratza linjen, er Vario Burr Grinder en eksklusiv jeksel som har vært ventet på offentlig utgivelse siden 2007. Det ble først annonsert på SCAA Minnesota-konferansen og lovet å være tilgjengelig for publikum i 1. kvartal 2009 (forventet å være januar).

Ved første øyekast er det vanskelig å skille denne jeksel fra de andre tre kverner løslatt fra Baratza, en Washington basert kaffe aksjeselskap. Imidlertid er prisen for denne vinkelsliperen ganske merkbar. Det er spådd fastslår starter rundt $ 430,00. Så, det som virkelig setter dette vinkelsliperen bortsett fra andre og hvorfor skulle noen trenge en slik en kostbar stykke utstyr?

Vario er kategorisert som en Burr jeksel med en helt keramisk design og digitalt forbedrede funksjoner som ikke er funnet i noen andre produkter på markedet. Dette er funksjoner som ikke er funnet selv i Baratza egen grinders: Maestro, Maestro Plus eller virtuos.

Noen av de mest markerte funksjoner: Innebygd klokke, dobbel cam motor, bin catcher og Port-en-holderen.

En.) Den digitale innebygde timer. TIMEREN er kjent for sine presisjonens, som er nøyaktig ned til 0,01 sekunder. Det tilbyr også en rekke programmerbare innstillinger med forhåndsinnstillinger slik at du kan sette slipe ganger for morgenen. Nå når du er dusjer om morgenen, kan kaffekvern be vinkelsliper frisk grunnlag og ha dem venter så snart du kommer til kjøkkenet. Dette er også svært nyttig hvis du tror du ikke har en automatisk espressomaskin med en innebygd kaffekvern.

2.) En annen fordel er dobbel cam motor som lar deg velge hvor fin du liker grunnlag. Det er forhåndsinnstillinger som kommer rett fra fabrikken som er klare ved å trykke på en knapp. Disse inkluderer mikro og makro grind justerbar. Men, hvis du er delvis til en Starbucks smaken du lett kan få grunn like fine eller grove etter behov. Du kan også utforske hvilke nye smaker venter på din ved å justere disse innstillingene, og du kan finne at du har gått glipp av.

Tre.) Den siste har å presentere er full bakken bin-catcher, samt Baratza's nydesignede port-a-holder, og en sliper catcher erstatning som lar deg bruke en port-a-filter direkte med vinkelsliperen.

Tips for nye eiere eller nysgjerrige kjøpere:

En.) Out-of-the-boksen Baratza Vario jeksel var ment for de som ønsker å ta sin kaffe til neste lever. Sammenlignet med andre kverner (Maestro, Maestro Plus og Virtuoso) denne jeksel er nesten dobbelt vekten. Hva er litt mer interessant er at selv om det ikke omfatter de hopper og malt catcher, denne jeksel ikke komme med informasjon.

2.) Kaffen kaffebønner (som strømmer bønnene i vinkelsliperen blad) kan holde rundt 275g. Annerledes enn andre kverner, kan Vario ikke endre slipe fra hopper. Mens andre modeller, vri du hopper som veksler grind. Denne har digitale innstillinger fra frontpanelet.

Tre.) Vario gjør funksjonen og starte automatisk knappen og manuell knapp. Hvis du er i manuell modus, vil vinkelsliperen bare stopper når du trykker på start-knappen en gang. Dette kan brukes når en av de automatiske forhåndsinnstillinger ikke passer søknaden nødvendig. Fore eksempel, når du trenger mer grunn til å foreta flere kopper kaffe.

4.) Det er tre flere knapper på kontrollpanelet som lar deg velge mellom Espresso, Filter, Trykk og Ground Time. Hva er ofte misforstått er at ved å trykke disse knappene er du bare velge type grind. Det gjør ikke automatisk starter eller angi et tidspunkt for grind. Vinkelsliperen vil be deg ytterligere i en modus å velge mellom antall kopper for å bli gjort til og med klokkeslett.

Denne korte gjennomgang dekker bare den viktigste funksjonaliteten til dette Grinder og hva det tilbud som er helt nytt for denne 2009 utgaven. Det er mange flere innstillinger, knapper og mechanixs som går inn i denne jeksel som finnes på Live Love Coffee. Dette er en online kaffe hus med mer informasjon om graden kaffekverner.

No comments:

Post a Comment