Sunday 13 November 2011

HTC Hero White vs Apple iPhone - Disse Stunning Gadgets vil Omdefiner din stil Statement

HTC telefoner er svært populært blant mobilbrukere. De er beleven, stilige og teknologisk avanserte gadgets som kommer med en rekke utsøkte detaljer. Bærer en HTC håndsett er kjent for å bære en distinkt stil gadget som gir bemerkelsesverdige enestående funksjoner. På den andre siden Apple er anerkjent forløper i terrenget av bærbare og iPod, har nå kommet opp med state-of the-art mobiltelefoner også. Om de ferske i markedet, men de mottar hyllester av takknemlighet for deres avanserte funksjoner.

HTC Hero White er en stilig og utsøkt telefon som tjener sosiale beundring for brukeren bortsett fra gledelig formålet med kommunikasjonen. Er det en av de fineste kreasjonene fra HTC som laced attraktivt avanserte funksjoner en imponerende ytre casing og forlokkende utseende. På sammenligninger for HTC Hero hvite vs Apple iPhone, kan man sitere som begge har blitt skapt med intense perfeksjon. The Apple iPhone borehullstjenester i en alt metall glass ramme som måler 115 x 61 x 11,6 mm, er en seriøs utfordrer til HTC Hero hvite.

Den mest tiltrekkende ytre trekk ved Hero hvite er dens 3,2 inches store TFT berøringsskjerm som kan vise 65 k farger med en oppløsning på 320 x 480 piksler. Ytelsen har blitt forbedret med en Akselerometer sensor på skjermbildet som kan brukes til å rotere bildet automatisk, til multi-touch input metoden, hånd skriver anerkjennelse og trackball navigasjon support swift surfer. Veier kun 135 gram og måler 112 x 56.2 x 14.4 mm, denne eksplisitte enheten er formet med en 5 mega pixel kamera som kommer med en oppløsning på 2592 piksler x 1944, og forbedrede funksjoner som autofokus sikre klarhet av bildet.

IPhone derimot, har fått et to megapiksel kamera som tillater en å klikke fortsatt digitale fotografier. En spesiell programvare har blitt innarbeidet som kan brukes til å laste opp, vise og dele bilder. Tilsetting av andre funksjoner, som Safari-nettleser sammen med andre underholdende og organisatoriske funksjoner gjør dette iPhone en underholdende enhet.

HTC Hero hvite hjelper deg med å holde kontakten med dine kjære ved hjelp av HSDPA og Wi-Fi som gjør internett-tilgang på en utrolig hastighet på 7,2 Mbps. GPRS og EDGE, blå tenner og miniUSB er de flere funksjoner som også kan også brukes til å holde kontakten. Denne telefonen kan også fungere som underholdning portal, kan du benytte deg av MP3-spilleren til å laste ned og spille av musikkfiler til å lytte til god kvalitet musikk. Major lydformater for eksempel MP3, AAC +, WMA WAV og er støttet av denne telefonen.

Hjelp av Apple iPhone kan du bruke Wi-Fi, GPRS, EDGE Blue tann og miniUSB for å dele meldinger og annen informasjon blant dine kjære. Du kan sende meldinger i form av SMS, MMS og e-postmeldinger for å holde kontakten med dine venner og slektninger. Funksjonaliteten i denne modulen har blitt forbedret med input av brukervennlig og intuitiv meny som lar deg gjøre flere oppgaver samtidig som du blar gjennom din favoritt nettsider og på samme tid, laste ned e-post via Wi-Fi eller EDGE .

På å sammenligne HTC Hero hvite vs Apples iPhone er det avslørt at både håndsettene idretten en spennende utvalg av high-end konfigurasjoner og funksjonalitet som kan tiltrekke seg noen kjøper. Forbedret med alle de avanserte funksjonene, blir disse høyteknologiske gadgets ikke bare brukes til grunnleggende formålet for kommunikasjon, kan du også bruke dem til andre oppgaver som å ta bilder, høre på musikk, surfer på internett og sending og mottak av meldinger.

No comments:

Post a Comment