Monday 7 November 2011

Secrets of Komme Billige Wedding Cakes som smaker godt

Hvis du er i markedet for et bryllup kake, som du utvilsomt er hvis planlagt å være gift, så må du komme opp med måter å finne billige bryllup kaker. Det er bare så mange utgifter, og så mange kostbare aspekter av bryllupet at det ville være utrolig dumt å slippe ytterligere to eller tre store på noen over-the-top kaken. Sant skal sies, kan du bruke mindre enn $ 500 og fortsatt få en kake som ikke bare er vakker, men smaker nydelig også.

Får virkelig Billige Wedding Cakes ...

En. Prute, prute, prute: Private bakerier og konditorvarer kokkene bør ALDRI være ditt førstevalg når vi leter etter et billig bryllup kake. Men hvis du bestemmer å ta slike en aveny, må du være klar til prute.

Slike steder lade en arm & et bein for en profesjonelt gjort & dekorert bryllup kake, og dine blir noe unntak. Snakk med dem og prøve å utarbeide en lavere pris som er rimelig for dere begge. Fortell dem om stramt budsjett og se om de er lavere kostnad av kaken - forhandle.

Ikke lure, ønsker de bedriften, så det er en god sjanse de vil jobbe med deg. Om de vil ikke rikke på prisen, vel, i hvert fall du forsøkte - på tide å gå videre til metode 2.

2. Et wienerbrød Chef er Born: Har du noen gang tenk på at DU kan gjøre bryllupet kake? Tro det eller ikke, du finner absolutt INGEN billige bryllupet kaker at vil slo prisen på en hjemmelaget kake. Mens kjøpe en bryllupskake vil koste deg ca $ 4 eller mer per skive, lage din egen kake vil ikke koste deg mer enn pennies per skive!

Denne metoden er bedre egnet for mindre bryllup, åpenbart. Du bør også ikke bare vingen det og prøve å gjøre kaken uten hjelp. Gjør deg selv en tjeneste og få tak i en hvordan å lage en bryllupskake guide og bruke den til å få ballen rulle. Oppgaven kan synes skremmende, men det er egentlig ikke så ille når du kommer i gang.

Såvidt billig bryllup kaker går, disse er 2 av dine absolutt beste alternativene. Hvis enten av disse to metodene ikke kan få deg den rimelig bryllup kake du trenger, kanskje det være tide å ta en mer drastisk tilnærming.

For mer informasjon om bryllup kake - inkludert hva du skal kjøpe, hvor du skal handle, og til og med hvordan du lagrer en stor mengde kontanter med et enkelt vedtak - prøv å besøke våre billige bryllupet kaker nettside. Den har alt du kan muligens trenger å vite om planlegger et bryllup på et stramt budsjett.

No comments:

Post a Comment