Saturday 19 November 2011

The Top Valentinsdag Gaver til Guys

Dette er trolig en av det vanskeligste ting for jenter å gjøre ... kjøpe en Valentinsdag gave for en fyr. Mange relasjoner har vedtatt forestillingen at fyren er den eneste som kjøper ett gave på denne ferien. Dette er imidlertid dagen noe å deles av begge, og nytes av begge. At veldig prøver når ene siden av relasjonen føles som om de gjør mer, selv noe så enkelt som kjøpe en gave. Så, er denne artikkelen fokusert mer mot de som leter å gi noe tilbake og har ikke den ringeste anelse hvor å starte. Hensikten er å generere noen ideer som vil gjøre dette helt spesielle dagen noe å huske (og noe han vil huske for mer enn et par uker).

Hva slags fyr er du kjøper for? Hva er han interessert i? Hva har han? Hva ikke han har? Og selvfølgelig, hva med han? Alle store spørsmål som spin oss inn overveldende mye ideer som pleier å gi deg følelsen av 'hvor begynner jeg'.

Gadget Guy:

IPod - Du finner hver modell på internett priset mellom $ 165,00 til $ 370,00. Hvis han har allerede en enn se nærmere inkludert elementer som er kompatible med iPod sin. Se inn tren tilfeller (fortrinnsvis reklamefilmer med tykk gummi / silisium saken og arm band), kanskje nye hodetelefoner for trener eller støyreduksjon enere, og selv en bil kostnad som også spiller musikk gjennom radioen (se inn Best Buy). ITunes kan også være en verdig investering slik at han kan legge noen av sine favorittsanger eller filmer uten å måtte stål dem fra venner eller internett.

Telefon - Dette er en fin måte å oppgradere din samboer i dagens ganger. Hvis han ikke allerede har en av de nyere modeller enn det skulle være en ganske enkelt kjøpe. Den vil avhenge tilbyder din og hvor mye du er villig til tilbringe en måned. I gjennomsnitt, finner du denne bør legge rundt $ 30.00/mo. til dine plan for tjenester. Den gode siden er at han vil med tiden, har noe å skryte av, og vil trolig elsker å bruke den. Anbefales sterkt å se inn hva forskjellene i kostnader per måned, men man kan fortsatt finne 'awesome' telefonene uten at du må øke månedlige regninger. Blackberry, Palm, eller til og med noen form for berøringsskjerm.

USB Gadgets - Prisene er rundt $ 89,99 og er noe som kan brukes til ta ned notater, arbeid tidsplaner, og selv få organisert med bekvemmeligheten til en pad og papir. Vri er disse er helt digital, se og føle seg som en notisblokk. Den mest kjente er Digimemo Digital Notisblokk som også har minnet medfølger slik slipper å kjøpe eksternt minne. Andre USB gadgets kan være en tommelfingeren kjøre med mer Flash minne, ett ny kul trådløs datamaskin mus, høyttalere som plugger til bærbare og en ekstern stasjon som har rundt 250G ekstra minne. Hvis han er på datamaskinen mye så du ikke kan gå galt med noen av disse gave ideer.

Lett å bruke videokamera - Prisen er rundt $ 170,00 og noe som har alle egenskapene til en høy drevet kamera. Fordelen er at det er størrelsen på en mobiltelefon men med kraften til et profesjonelt kamera. Så nå sin jobb med å filme begivenheter i familien eller uforglemmelige minner er en drøm, og noe som morsomt å bruke. En annen gave han vil skryte av, stolt.

Han er en idrett buff:

Sport Memorabilia - Dette kan omfatte alt fra en trøye for hans favorittlag, en hjelm chip & dukkert skål for spill, en ny fjernkontroll med berøringsskjerm evner eller billetter til et kommende spill for ham og en av hans fyr venner. Mange av disse gavene kan raskt bli dyrt hvis du ikke vet hva skal se etter, så du bør starte lytte. Få en idé om hva som lag eller spillere liker han, men innstiller til ham på søndag eller få tips fra sine venner. En sport relaterte gave garantert være den kuleste gaven han mottok ... noensinne! Og at han vet det er ok å endre det til noe han ønsker ved å få en gave kvittering med du kjøper.

Golfer - Hvis han er involvert med golf enn det er alltid ting som han kan bruke. En ny hanske, en ny golf bag dekker for sine klubber, kjøpe ham tid på driving range eller investere i timene for ham. Motsetning andre idretter og gutta gaver, er dette noe som er ganske grunnleggende å plukke ut. En annen fordel er at han kan faktisk utmerke seg i bedriften dersom han går på selskapet golf utflukter. Hold det tilsvarende med sin club / klesmerker og be for de beste selgerne på en nærliggende butikk.

Man's Man:

Beer Drinker - Se inn lokale øl klubber på nærliggende restauranter. Dette er en fin måte å få ham ut med hans gutter og ut av huset (for jenta natt). Mange av disse klubbene også havne sparing ganske mye penger siden han får noe tilbake for være medlem. Du kan enkelt kjøpe noen av hans favoritt typer øl med klubben kortet festet, noe som gir en svært effektiv stede. Hvis han liker bare en type øl enn men, hvis ikke enn kjøper noe som interessant som en multi-pack.

Power Tools - Dette er alltid den vanskeligste typen fyr å kjøpe for, fordi over hvor mange kvinner der ute har virkelig en god ide om hvilke verktøy han trenger ...Så for dette ville jeg anbefale et gavekort. Og hvis du er ikke typen til å gi en av disse, enn hvorfor ikke tilby å «ta ham shopping 'for et verktøy av hans valg. Tenk på en interessant måte å presentere denne og du vil ha det gjort.

Forhåpentligvis denne artikkelen vil hjelpe deg finne at perfekte gaven for denne Valentinsdag og foreta et minne som aldri vil bli glemt. Forfattet av Stephen S hvem som skriver for LiveLoveCoffee - besøk LiveLoveCoffee etter interessante artikler og informasjon om andre flotte gaver som: Bunn kaffemaskin.

No comments:

Post a Comment