Wednesday 30 November 2011

Betaler du gå mobiltelefoner - For en problemfri opplevelse

Mobiltelefoner har blitt en naken nødvendighet med det resultat at de fleste mennesker bærer minst en håndsett med dei. Slik er mani av mobiltelefoner, som folk snakke om telefoner som ikke en gang blitt utgitt ennå. Det er lansering partier, media, programvareoppdateringer og hva ikke. Alt dette gjør hele reisen på en mobiltelefon intet mindre enn en hotshot Hollywood feire. Som et resultat er produsenter av mobiltelefoner senke store penger.

Ledende nettverk tilbydere som O2 og Vodafone gir oss telefoner gjennom en rekke avtaler, hver av dem, har en bestemt målgruppe. Mens kontrakt telefoner imøtekomme stor grad til de arbeidende folk, er de Pay As You Go mobiler designet spesielt for studenter og alle dem som ønsker å begrense sine mobile utgifter. Det er fordi de bare kan bruke en fast sum penger og ikke være ekstravagant med utgifter på samtaler eller tekster. Pay As You Go mobile hjelper dem holde en sjekk på budsjett deres. I motsetning til kontrakt telefoner, gjør disse telefonene ikke trenger en å ha en kredittkort. Også kalt forhåndsbetalt mobile tjenesten i noen deler, slike avtaler krever en å betale på forhånd, da ordet "forhåndsbetalt 'antyder. Et fast kreditten er tilgjengelige og kan brukes i en viss periode. Hvis man bruker opp all æren før den tilmålte dato, kan man gå til en butikk og kjøpe et kort som inneholder et unikt identifikasjonsnummer. Ved hjelp av dette nummeret, kan man benytte den tilhørende kreditt og bruke det i henhold til ens behov.

Det finnes ulike typer kort tilgjengelig. For de som elsker tekstil, teksten spesifikke kortene er tilgjengelige, og for dem som gjør det overflødig ringer, er det spesielt kall kort også. En slik en avtale er valgt av, og er ideelt, for studenter. For eksempel, en Bonus Top-Up plan er tilgjengelig, som gir en bruker med 1000free tekster og halvparten av hans / henne toppen-up returneres som cash back hver måned. Det er også en samtale i utlandet Planlegg med hjelp av dem, kan man gjøre internasjonale samtaler med relativ letthet.

I disse telefonen avtaler, må man bruke håndsettet som tilbys av nettverket leverandøren, som det bare kan brukes for å benytte den leverandøren tjeneste. For eksempel hvis du ønsker å kjøpe Nokia 5800 XpressMusic telefonen vidd Vodafone, kan du bruke håndsettet kun for Vodafone's service. Dette er i tilfelle håndsettet er SIM låst. Hvis telefonen er låst, kan man lett bytte til en annens tjeneste leverandør. Man kan undres over at telefonen tilbys som en del av avtalen er ikke bra. Alle ledende telefoner med best kameraer, nyeste teknologi og design tilgjengelig med disse tilbudene. Men den skiller ut punkt i en Pay As You Go Mobile er fraværet av kontrakter. Kontrakter anses å være en stor hinder for mange spesielt de som elsker å investere i nyeste mobiltelefoner. Det ene er bundet opp til en tjenesteleverandør for kontrakt perioder på 24 måneder. Dette er ett aspekt hvor disse telefonene scorer stort over kontrakt telefoner.

Listen over fordelene imidlertid videre. Pay As You Go mobiler også tillate brukeren å bytte tjenesteleverandører på vilje. Derfor er det også ideelt for globetrottere som de kan bruke SIM i landet de er i. Dessuten, lagt incentiver av frie tekster og ringeminutter krydre avtalen ytterligere. Alle disse satt attraktive funksjoner int én kurv, gjør Pay As You Go mobiler ett attraktivt alternativ ja.

No comments:

Post a Comment