Monday 28 November 2011

Kina Cell Phones til Rescue

I dagens moderne verden en mobiltelefon har blitt en nødvendighet. Man kan forestille seg ikke et liv uten en mobiltelefon. En mobiltelefon enheten er veldig nyttig og det kan hjelpe deg i forskjellige situasjoner som det kan hjelpe deg i din bedrift ved å tilby deg fasiliteter som gjør at du kan holde kontakten med potensielle og aktuelle klienter, det kan fungere som et liv saver i tilfelle av kriser slik som ulykker, mishaps etc. ved å gi deg med de ressursene det ville gjøre det mulig å ringe nødetatene. En mobiltelefon Enheten kan også fungere som en kilde til underholdning, som mange mobiltelefoner i disse dager kommer med innebygd musikk og video-spillere og tilbyr også funksjoner som live streaming tv.

Det meste av engros mobiltelefoner på markedet koste hundrevis av dollar og er ikke i det hele overkommelig for den vanlige mannen. Men det finnes en løsning på dette problemet. Løsningen på dette problemet er tilgjengeligheten av billig og rimelig Kina mobiltelefoner i markedet. Disse telefonene som er produsert av Kinesiske selskaper er i ikke i det hele tatt kostbare og tilby mer funksjoner i forhold til mobiltelefoner fra store mobiltelefonen produsenter som Nokia, Motorola, Samsung, osv.

Dessuten, de noen ganger tilby funksjoner som selv ikke hørt i telefoner fra andre produsenter. Disse inkluderer egenskaper som live tv, flere kameraer, flere høyttalere, GPS, etc. Men den grunnleggende og den viktigste fordelen med å bruke en kinesisk billige mobiltelefoner prisen. Du kan få en Kina laget mobiltelefon på en brøkdel av kostnaden for en mobiltelefon fra Nokia eller Motorola, osv. Vurder dette situasjonen, hvis du går ut for å kjøpe ett Nokia telefon som gir et 5 megapixel kamera, en LED blits, en touch skjerm og en utvidbart minne, at kunne sette deg tilbake med i overkant av $ 500 mens et kinesisk telefon med den samme konfigurasjonen ville koste kun $ 120.Dette betyr en pris forskjell på ca $ 400 som er ganske mye penger.

I tillegg er disse telefonene er ikke av dårligere kvalitet som hevdet av representanter for multinasjonale mobilprodusentene. De gjør så for å unngå konkurransen at disse telefonene kan gi til sine telefonmodeller. En grunnleggende engros mobiltelefoner tilgjengelig fra en av de multinasjonale selskapene ville bare tilby grunnleggende funksjoner som kontaktliste, enkel skjerm, en liten meldingsboks og ikke kan avanserte funksjoner. Men en oppføring nivå Kina telefonens kan tilby funksjoner som touch-skjerm, flere høyttalere, utvidbart minne, musikkspiller, etc.

Den øverste enden modeller har også egenskaper som Global Positioning System, live TV, støtte for WiFi, HSDPA, høy oppløsning kameraer, utvidbart minne, stort internminne og mange andre funksjoner og som også i en telefon kommer på en femtedel av prisen et telefonnummer fra enten Nokia, Motorola og Samsung. Det er enda telefonene som har muligheten til å bruke tre sim kort på en gang mens de fleste produsenter fortsatt sliter med dual sim telefoner. Slik det ser ut til at å få Kina mobiltelefoner er bedre enn å bruke dine hardt opptjente penger på kostbare mobiltelefoner som ikke engang tilbyr alle funksjonene som tilbys av Kina billige mobiltelefoner.

No comments:

Post a Comment