Wednesday 23 November 2011

SIM Bare Rabatt: En effektiv Deal som kan spare pengene dine

Ulike telefonen tilbud har ulike sett av styre og regelverk for brukerne. I kontrakten telefonen avtaler, må man registrere en kontrakt av visse tidsrom enten 6 måneder, 12 måneder eller 18 måneder. Når de er inngått kontrakt de ikke kan bevege seg ut av det når de vil. De må fullføre tidsperioden av avtalen ellers er de pålagt med heftig straff. Men i tilfelle av SIM bare avtaler er man ikke forpliktet til å signere noen kontrakt avtale med tjenesteleverandøren.

SIM er kun problemfri avtale for brukeren. Brukere kan bytte til en teleoperatør når som helst. De er ikke avgrenset for å forbli tilkoblet med samme tjenesteleverandøren noensinne. , Uten å gi noen forutgående varsel til den forrige, kan en individuell slå til annen tjeneste han / hun ønsker å. SIM bare avtale er meget nyttig for brukeren. Studenter, kan lett gå for SIM kun avtale som dette tilbudet varer i en måned. Brukerne trenger ikke å signere noen juridiske dokumenter under denne avtalen.

SIM bare tillater sine brukere å bytte til andre tilbyder med letthet. De er bare til for å bytte SIM som finnes på svært rimelige priser. SIM er tilgjengelig veldig lett over alt og kan monteres inn i hvilken som helst mobiltelefon. SIM bare tilbud ikke krever noen håndsett, det er derfor de er tilgjengelige til billigere priser. Kostnaden på SIM-kortet er den eneste kostnaden som skal nås i dette tilbudet. Ingen tiltak kan iverksettes mot brukeren etter bytte til en annen tjenesteleverandør i SIM bare telefonen avtale fordi det ikke er boundation av ferdigstillelse av noen skriftlig avtale som i kontrakten avtaler.

I Payg avtaler, telefonen vanligvis blir låst hvis brukeren prøver å sette et annet nettverk SIM inn i den. Men i tilfelle SIM bare, kan man fritt bruke SIM-kortet i andre nettverk. Payg telefoner krevde sim-kortet og nettverk av samme tjenesteleverandøren ellers telefonen blir låst. Samme kan bli møtt med SIM bare dersom dette tilbudet blir tatt på andre nettverk. Og i den situasjonen, for å få telefonen ulåst, har en å gå til nettselskapet.

SIM eneste tilbud gir visse gaver og tilbud også. Slike tilbud kan være gratis minutter eller gratis tekster. Disse tilbudene varierer fra viss verdi og kan være ubegrenset for forskjellige nettverk. Annen eksklusive fordeler av denne avtalen kan omfatte 'Extras' som ubegrenset internett får tilgang, nettsamfunn og kostnadsfri videosamtaler også. Disse er varierte med ulike nettverk hva de velger kanskje.

SIM Bare kontrakter kan videreføres etter at den har gjennomført periode på én måned. Vanligvis krever avtale kansellering den tiden av 30 dagers varsel. Brukerne kan lett endre SIM-kort og kan bytte til andre nettverk, som passer dem. De står fritt til å ta noen annen plan alongwith et nytt håndsett. SIM kun avtaler er tilgjengelige med ulike nettleverandører i Storbritannia, inkludert Orange, Vodafone, Virgin og T-Mobile. Videre, disse tjenesteleverandørene tilby noen interessant tariff priser og gratisprodukter noe som kan gi mye utbytte i moderne telefonen brukeren.

No comments:

Post a Comment