Tuesday 22 November 2011

Valentinsdag Gaver til Bird Lovers

St Valentinsdag har lenge vært assosiert med fugler - det var tradisjonelt den dagen hekkende par fikk sammen med sine kamerater for hekkesesongen. Faktisk Chaucer skrev For dette var Seynt Valentinsdag når hver foul kommer det til å velge sin make i Parlement of Foules.

Denne ideen har ført til skikken med at vi gir hverandre kort og utveksling av gaver som tegn på vår kjærlighet på Valentinsdag. Selv om en konfekteske og en haug med blomster er tradisjonelle gaver hvis du vil vise din kjære at du virkelig bryr deretter en gave valgt med litt mer tid, og innsatsen vil gjøre en flott overraskelse.

Fuglekikking og omsorg for fuglene er en av verdens mest populære hobby og så en Valentines fugl tema gave ville gjøre et utmerket valg særlig på grunn av tilknytning til fugler og Valentinsdag.

Det er mange hjerteformede tilbehør til hagen fugler inkludert hjerteformede feeders og hjerteformede fugl bad. En av de mest populære feeders er designet for å holde et eple på en pigg og om natten når du kan bytte ut eple med et lys som skaper en romantisk atmosfære i hagen din. Hang noen i en gruppe for en magisk touch.

Gothic fugl tilbehør er også veldig populært, og du kan finne fugl tabeller, hekker bokser og matere i gotisk stil. Med sin intrikate carving de ville lage en romantisk funksjon i enhver hage særlig hvis de plasseres i nærheten av mørke bladverk eller roser. Legg til en pakke solsikke hjerte til stede som en uvanlig måte å si Jeg elsker deg. Sunflower hjerter vil tiltrekke seg et økt antall arter av fugler i hagen, noe som vil bringe glede til din kjæreste i mange måneder framover.

Hva kan være mer romantisk enn å observere vakre fauna og flora i et eksotisk sted, en vakker sandstrand eller fantastisk fjellandskap? En fugl ser ferie eller tur ville gjøre en uvanlig romantisk pause og minner å være verdsatt for alltid. Noen av de mest populære destinasjonene for fugletitting er Kenya, Sri Lanka, New Zealand, Donaudeltaet og Jamaica - alle perfekte steder for et par. Fugletitting helligdager kan skreddersys til dine behov, slik at du kan velge å være så aktiv eller så avslappet som du føler for avhengig av hva du liker å gjøre.

Hvis du vil gjøre noe tradisjonelt med en forskjellen da en rose busk ville lage en unik gave og vare mye lenger enn en enkel blomsterbukett. Du kan selv ha en rose er oppkalt etter din kjære å vise hvordan virkelig spesielle de er. Velg en med hoftene at fuglene så vel som din kjæreste vil nyte i mange år framover.

For mer Valentinsdag gave ideer kan du besøke British Bird Lovers.

No comments:

Post a Comment