Thursday 10 November 2011

Erfaring Fast Arbeid med de siste HTC Hero

HTC mobiltelefoner arbeid med optimal hastighet for å kommunisere med ulike brukere lett. Disse telefoner kommer QWERTY-tastatur med å lette brukerne å skrive fort pluss svar på e-post med letthet. HTC Hero eksisterer med en stor skjerm for å få se videoer en tanke blåser opplevelsen. Et brukervennlig grensesnitt følger med skjerm for å arbeide mer lettere med håndsettet. God kvalitet på bildene følger det med høye konfigurasjonen kameraet av denne gadgeten. This HTC enheten er en komplett high end gadget som er i stand til å møte alle telefonen behovene til moderne brukere.

Flere mulighetene kommer fullpakket med Hero. Blant forskjellige egenskaper, er 5 megapiksel kamera de mest eksklusive funksjonen. Eieren av denne telefonen kan ta nytte av ulike kamera applikasjoner som autofokus, kamerainnstillingen, fotoalbum, videoopptakeren og video spiller. Disse alternativene kan lett sees i hovedkameraet menyen. Bilder kan bli forbedret flere med hjelp til disse alternativene. Video spiller er i stand å spille av videoer med populære videoformater som MPEG4, H263, H264 og Windows Media 9 videoformater.

3,2 inches kapasitiv berøringsskjerm virker veldig jevnt og den kommer med trackball navigasjonssystem slik å lette brukerne å navigere med telefonen programmene komfortabelt. Dag etter dag, er Hero stadig mer populært mer og mer. Det finnes ikke noen nettverk problemer med dette gadgeten da dette Quad band enheten kjører med GSM 850, GSM 900, GSM 1800 og GSM 1900 nettverk. Så er brukerne får tatt dette telefonen hvor som helst i verden.

Funksjonene kommende med HTC Hero er svært nyttige og enkel å bruke. Den samlede vekten av denne enheten er 135 gram bare noe som betyr at det er en kompakt sett med mobiltelefon. Denne lette vekt og slanke telefonen kan enkelt oppbevares inne i lommen eller vesken. Svært avansert Qualcomm prosessor kommer med HTC Sense brukergrensesnitt. Denne modellen har HTC HSDPA med WiFi og Bluetooth tilkobling teknologi. Gjennom Bluetooth koble teknologi, vil man være i stand til å dele sine personlige filer med andres kompatible enheter.

Bortsett fra disse nyttige funksjonene, kommer Hero er utstyrt med innebygd musikkspiller for brukerne. Major musikk formater som MP3,, MIDI WAV, AAC, AMR, AAC-og Windows Media er svært godt støttet av denne flotte håndsettet. Med hjelp av innebygde hodet jack man kan lytte til musikk i mer personlig måte uten å forstyrre andre. Dermed er telefonen er perfekt for musikk-elskere også.

En veldig spesiell funksjon kommer med Hero som kjent som "Sense"-funksjon. Gjennom denne søknaden, kan få tilgang til ulike nettsamfunn være mulig og selv profiler kan også lages med de samme. Man kan få tilgang lett til Facebook, Friendster og Twittter. Videre er HTML nettleser det for web surfere. Den monteres Batteriet kommer med at enheten er oppladbare. En gang full ladingen av batteriet kan gi taletiden på 8 timer i GSM og 7 timer på 3G taletid. Standby-tiden er også ganske imponerende som er 750 timer. Brukerne er ikke pålagt å ta telefonen laderen hver gang med dem. Derfor, i den nåværende tidsalder kommunikasjon, er HTC Hero en full pakke mobiltelefon.

No comments:

Post a Comment