Tuesday 15 November 2011

Gift Ideer for Guitar Player

Har du noen i din familien eller vennegjengen som besatt gitar? Det er ingen tvil at de i egne element når annen band spiller, musikk er på eller du bare tilfeldigvis stoppe inn ett musikkbutikken. Du kan ikke spille gitar eller har den ringeste anelse om hva noen som ikke kan ønske seg, så denne artikkelen vil dekke toppen gave ideer fra den dyreste til den rimeligste.

A New Guitar: Som er hvis din beslutning ikke kunne få noen vanskeligere, er du nå overfor prøver å finne ut hva forskjellen er mellom ikke bare en akustisk eller Electric, men selv de fabrikater og modellene. Dette er en ganske vanskelig valg, fordi hver spiller er forskjellig. Hvis du ikke vite nå enn de sannsynligvis ikke har sin eksakte spesifikasjoner bokmerke på datamaskinen, logget i deres surfing historie eller henges på veggen deres. Du vil ønske å konsultere en svært nær venn, som også spiller gitar, eller simpelthen tilby å ta mottakerens shopping. Hvis du tar dem shopping, enn du kanskje ønsker å etablere en grense eller dette kan bli en svært uventet dyrt utflukt. Ting å se etter at din mottakeren ikke får klar over er eller tenker på den tiden inkluderer:

Gitaren harmoniske eller ringeklokke. Ved ganske enkelt å bringe dette til deres oppmerksomhet er nok. Du trenger ikke vite hva dette er eller hvordan det høres, men du vil at gitar til lyden samme på notat samt ringeklokken. Hvis den ikke gjør det, enn at betyr at det er et problem med halsen og gitaren vil aldri bo i tune. Ikke en god ting for et stort kjøp. Også betale oppmerksomhet til 'stykket' av gitaren, den tunere, eventuelle virkninger / hook-ups og plugg den inn før kjøper. Look å tilbringe overalt mellom $ 100,00 for en nybegynner satt opptil $ 3,000.00 for en signatur modell.

A New Forsterker: Amps er en spillere best eller verste venn. De kan drastisk endre lyden av gitaren avhengig av programmet. Hvis du er ute etter å gi dem en som er lett å slepe rundt og fortsatt setter ut en god lyd, enn å se inn i en praksis amp. Det er vanligvis 10 eller 15 watt og liten nok ta med overalt. Hvis du ønsker å gi dem en lyd som duplikater første rad på deres favoritt konserten, enn å bo i tråd med samme merke som gitar deres og gå for så mange watt du ønsker å ha råd til. Du kan bruke alt fra $ 70,00 til $ 3,000.00

Ny Effekter Pedaler: Dette er pedaler som gjør at spilleren kan endre lyden på gitaren mens du spiller. Fleste sangene bruker disse effektene, men bare bestemte gitarer kan utnytte disse. Electrics kan og bare noen akustikk har evnen til å koble til pedalene. Du må inspisere mottakerne gitaren på forhånd for å vite om det er i stand til eller ikke. Også du kan få navn og modellnummer av gitar og har en lokal butikk slå det opp. Pedaler av interesse vil avhenge av hvilken type musikk de liker. Hvis de er i hard heavy metal, enn se på pedaler som angir de er for 'metall'. Det samme gjelder for 'blues'. Hvis de er en akustisk spiller, kan enn "loop 'pedalene gjør spiller alene litt mer spennende. Du kan forvente å betale alt fra $ 60,00 til $ 500.00, avhengig av antall eller effekter og merke. Husk at de vil en Amp å bruke pedalene.

En ny sak: Enten de har en vanskelig sak eller ikke, er dette alltid en svært velkommen gave. Mesteparten av tiden en hard sak er ikke i budsjettet når en kjøper en ny gitar, siden de vil heller bruke pengene på en oppgradert modell. Du vil ønske å vite modellen og å lage eller gitar kanskje ikke passer i saken. Ekstra lagringsplass på innsiden er en god ting og lukket rom er et must. Disse forhindrer deler og ting inne i saken fra stanger rundt på innsiden og ødelegge finish. Det finnes også forskjellige stiler av vanskelige sakene. Noen ser ut som kister (for den virkelige harde rockere), noen har svært unike design og andre er bare ment å være så strømlinjeforme som mulig og mindre klumpete. Du vil ende opp med å tilbringe alt fra $ 50.00 til $ 500.00, avhengig av hvor spesielle anledningen.

Kabler: Dette er normalt en siste liten tanke for spillerne selv om de er noe som ikke kan gjøres uten. Nye Kabler kan være lengre (15 'til 30') å gi rocker plass til å bevege seg mens du spiller, eller kortere (5 'til 10') for å øve mindre floker. Du kan selv ønsker å investere i trådløse forbindelser. Disse er dyrere, men vil fjerne frustrasjon når kablene får vridd og forvirret. Forvent å betale alt fra 9,99 $ til $ 300.00.

Hodetelefoner: Disse kan brukes til praksis forsterkere eller til og med musikken deres spillere. Perfekt for musikalsk mottakeren, kan støyreduserende hodetelefoner utgjør den perfekte gaven. Det er ikke alltid jo større jo bedre for disse, men du ønsker å se etter kvalitet. Mange forsterkere har muligheten for en hodetelefon jack der et nytt sett kan komme godt med. Støyreduksjon hodetelefoner er perfekte for å fokusere på hver eneste note uansett hva som skjer rundt dem. Forvent å betale $ 50.00 til $ 300.00.

Capo: Dette er virkelig for akustisk spillere og selv om de allerede har en, kan en bedre en ikke vondt. En grunnleggende capo vil klemme på siden av gitaren og holder strengene nede. De dyrere de får, jo mindre streng summende vil du få mens du spiller og jo lettere bevegelsen være. Ting å se etter er formen slik at den sitter tett til gitaren versus ene er flat og ikke-samsvar med gitarer halsen. Du vil ende opp med å tilbringe $ 10.00 til $ 30,00.

Strings: Noe hver gitarist behov for mer av. Dette er en rimelig og enkel kjøpe. Hvor hver spiller kan være mer i harmoni til en bestemt gjøre, kan du alltids kjøpe flere merkevarer til å være på den sikre siden. En ting å se opp for, vil være hvis strengene er laget for elektro eller akustikk, fordi de er forskjellige. Prislappen er ganske billig, regner med å bruke $ 7.00 til $ 16,00 for hver pakke.

Music DVD: Hvis du ikke er sikker hva å kjøpe og virkelig ønsker å gi en gave som har noen mening. Music DVD er en favoritt artist er en enkel kjøp og en fin måte for musikkelskere å studere noen av storheter. Se etter unplugged konserter for akustiske spillere, solo sessions for elektriske spillere eller noen konserter med ekstramateriale. Du betaler alt fra $ 9.00 til $ 30.00 avhengig av navnet og hvor du kjøper.

Forhåpentligvis denne listen vil gjøre kjøp for den lokale gitaristen litt enklere. Du trenger ikke vite hvordan å spille eller selv hva disse gavene kan gjøre. Så lenge du vet når mottakeren liker og kan være interessert i, kan du ikke gå galt. Finn flere ideer for gaver og hyggelig artikler på LiveLoveCoffee. Din online kaffe hus med en nylig gjennomgang av bunn kaffetraktere.

No comments:

Post a Comment