Saturday 26 November 2011

Sony Ericsson W995 - Telefon med Great Music Delivery!

Sony Ericsson, for musikk elskere, har kommet opp med en meget begynnende enheter utstyrt med fantastiske teknologien. Selv om det har blitt kalt til å være en telefon for musikkelskere har det mange andre som gjør den nyttig for alle typer brukere.Som Sony Ericsson W995 har en "W" i navnet sitt, betegner det som en telefon for musikken entusiaster. Bare en "W" ikke nødvendigvis merke den som en musikk-telefon, men det har også den musikkspilleren spiller MP3, AAC og MPEG4 formater av musikk. Igjen, kommer det med en Walkman 4,0-spilleren slik at du får stort utvalg av musikk. TrackID musikk anerkjennelse gjør det mulig å gjenkjenne musikken du hører ved å mate det en gang i håndsettet. Andre detaljer om musikken er brakt til deg fra internett. Akselerasjonsmåleren sensor her gi den autorotasjon anlegget gjennom hvor man kan bytte spor blir spilt bare ved å riste Sony telefonen.

For lagring av alle forskjellige musikken her, er W995 utrustet med et internt minne på 118 MB og et minnekort på 8 GB kan også festes øke lagringskapasiteten. Internett-tilgang er svært enkelt gjennom gadget som den kommer med GPRS og EDGE-teknologi. HSDPA er en annen avanserte teknologien som her er for brukerne å få store filer som lastes ned med største letthet. USB og Bluetooth er tilkoblingsmuligheter finnes i Sony Ericsson W995 for oss å dele dokumenter og filer med andre lignende telefoner som har de samme tilkoblingsmulighetene.

Hvis du liker å ta snaps av vakre scener når du er på en tur til forskjellige steder, er gadget igjen nyttig for deg. Et kamera med 8,1 MP er til stede i gizmo for deg å fange klipsene forsiktig. Det har også autofokus og LED-blits hjelpe med photoshooting eventyr. Autofokus hjelper deg å automatisk ta snaps av beste kvalitet. Dessuten LED-blitsen er her hvilke hjelpemidler med fange av snaps i den mørkeste omgivelser. 'Geotagging 'igjen en annen ting til stede her i gadgeten. Gjennom den, kan man få et blunk med tag som viser informasjon om plasseringen i det. Bildestabilisator og ansikt gjenkjenning er funksjonene i kameraet som ytterligere styrker kvaliteten på snaps fanget. Videocalling evne kommer i Sony Ericsson W995 med tilstedeværelse av en sekundærkamera. Dette videocalling er en evne til en telefon som brukeren kan nyte live videoer av den personen han eller hun å snakke med dersom håndsettet på andre siden også har den samme funksjonen. Spennende videoer kan også tas opp gjennom kameraet til denne enheten.

Via SMS, MMS e-post og IM funksjoner, kan brukeren sende og motta meldingene til sine nære og kjære. Tekster, multimedias, e-post og elektroniske meldinger kan utveksles gjennom disse meldingsfunksjoner hhv. Langs med spillerne, har W995 også en måte å musikalsk underholdning gjennom FM-radio. Spillene kommer i telefonen er mange innebygde og mange flere av dem kan lastes ned fra internett. GPS med Wayfindder navigasjon funksjonen gitt i W995 hjelper deg gjennom ukjente stiene. Jeg sier bare får ett Sony Ericsson W995, og du vil aldri gå seg vill overalt. Det er bare på grunn av ovennevnte GPS at det vil skje så. Endelig tilbyr batteriet i telefonen Sony en musikk-play-støtte på 20 timer og en kontinuerlig talktime støtte for opptil 4 timer. Sammen med listen ovenfor, kommer den også med en fin TFT-skjerm på 2,6 inches som har underlag av 256K farger effekter. Vekt stands på 113 gm og det måler 97 x 49 x 15 mm i dimensjoner. Alt i alt kan for Sony Ericsson W995 sies å være et godt kjøp med alle sine stuffs.

No comments:

Post a Comment