Monday 21 November 2011

Hva LCD Produsenter aldri fortalt deg om å kjøpe en billig LCD TV

Siden når ble å finne en god billig LCD-TV bli like vanskelig som å kjøpe en ny bil? Akkurat som en bil det er så mange statistikker, spesifikasjoner og stiler som du har å velge mellom. Du kan finne nok av blandede anmeldelser på LCD-TV-tilbud over hele internett - mange av dem catering til de nyeste teknologiske buzz-noe som gjør det vanskelig å ha en klar forståelse av hva som er viktig for dine behov når det gjelder å ta den store avgjørelsen. Her er et par ting å huske på å sikre at du gjøre det riktige valget på neste HDTV kjøpet.

Avhengig av størrelsen, gjør, og modell, kan LCD-TV-serien sterkt i pris. LCD-TV kringkastet både i bred skjerm og HD format. Disse dager, er LCD TVer stadig mer populært over plasmaer som de pleier å være slankere, lettere, og bruke mindre energi. For eksempel, er det 55inch LCD-TVer på markedet som bruker nesten halvparten av energien enn mindre plasmaskjermer.

De fleste LCD-TV tilbyr en 720p-eller 1080i-oppløsning, men det er mange andre funksjoner som forårsaker forskjeller i pris. Den mest åpenbare er skjermstørrelsen - jo større skjermen, jo høyere pris. Du bør ta hensyn til størrelsen på rommet og ser på avstand fra TV-en når du velger LCD skjermstørrelse. Forskning viser at en ser på avstand på 4 meter krever en størrelse mellom 19 og 32 inches for optimal visning, mens en avstand på 10 meter er best sett på en skjermstørrelse på mellom 40 og 80 inches. Finn hvilken størrelse er riktig for ditt rom før du kjøper (amazon / gp / feature.html?ie = UTF8 & DocId = 1000021501).

Du har sikkert hørt mye snakk om hvorvidt eller ikke en HDTV er 1080p eller full HD. Men, avhengig av størrelsen på TV, du må som regel sitte ganske nær en 1080p satt til å legge merke til full fordel over en 720p satt. Gjennomsnittlig avstand mellom en person og en TV i Amerika er 9 meter. For å kunne legge merke til den faktiske detaljer (med det menneskelige øye) i en 32 tommers 1080p sett, ville du må sitte fire fot 2 i (eller nærmere) fra settet. Dersom du er på et budsjett, er en god tommelfingerregel at dersom TV er mindre enn 42 inches, vil du kanskje vurdere en 720p i stedet. Husk også at kanaler som sender i HD ikke engang bruke 1080p. Så ta hensyn til hva du skal bruke TV for. Bluray og noen dataspill bruke 1080p, ikke vanlige HD-kringkasting.

Disse dager, i stedet for å kontrastforhold være den store hypen, synes oppdateringsfrekvensen å være å få mest oppmerksomhet. Standarden oppdateringsfrekvens er 60 Hz, mens de nye LCD-skjermer tilbyr en 120Hz eller 240Hz. Selv med en god LCD-TV salg vil du definitivt se en ekstra kostnad for en 120Hz over en 60Hz, noen ganger opptil et par hundre dollar, men er det virkelig verdt det? Standard filmer er skutt med 24 bilder per sekund. Siden 60 ikke er delelig med 24 du ender opp med å tape et par bilder av hundre, mens 120 og 240 er delelig, er så ingen rammer tapt.

Produsenter hevder at disse nyere TVer har mindre uskarphet i bildet ved raske bevegelser scener på tv, mens mange LCD TV vurderinger oppgir at den produserer en unaturlig, kunstig utseende. Før du går å kjøpe en 120Hz TV må du se den i aksjon først. Du kan finne at for den ekstra kostnaden, betyr det ikke tilby mye av en ekstra fordel. Jeg personlig eier en stort 120Hz LCD TV og jeg kan ærlig si at jeg aldri bruker 120Hz eller jevn bevegelse funksjonen. TV-programmer kan ende opp som ser ut som billig såpe operaer og gaming knapt har noen synlig forskjell.

Merkenavnet står også for store kostnader, ulike merker kan ha variasjoner i farge intensitet og klarhet i bildet selv om de hevder å tilby den samme statistikk for oppdateringsfrekvens og oppløsning. Det kan være fristende å kjøpe en billig LCD TV og spare pengene med en noe navn merkevare, på den annen side kan dette ende opp med å koste deg enda mer i reparasjoner eller utskiftninger når fabrikken garantien utløper. Mange av no-namers ikke selv tilbyr et innlegg garantiservice eller deler tilgjengelig. Ikke alle HDTVer ble gjort fullkomne, ha som garantien kan spare deg kostnadene for en utskiftning TV.

Nå mer enn noen gang, kan du finne rimelige HDTVer. Som ny teknologi er oppfunnet, har prisene på fjernsyn falt dramatisk. De kan variere fra et par hundre til flere tusen dollar, men nesten alle kan finne en høy kvalitet, billig LCD-TV i sin prisklasse. Pass på at du gjør din forskning for å finne en god Billig LCD TV når rabatter tilbys. Du finner en kuponger og spesielle salg for de beste LCD-TV-tilbud hele tiden når du kjøper på nettet.

No comments:

Post a Comment