Friday 18 November 2011

Gaver for New Homeowner

Kjøpe et hjem er en spennende milepæl i en persons liv, men den kommer ikke uten ansvar og angst. Når escrow lukkes og vi har signert på den stiplede linjen, kan det være litt overveldende å tenke på hvor mye penger vi har forpliktet oss til. Hvis noen du kjenner har nylig kjøpt et nytt hjem, eller du har blitt invitert til innflyttingsfest, du skylder det til den personen til å kjøpe en meningsfull gave som virkelig feirer denne prestasjonen. Great innflytningsfest gaver kan deles inn i to kategorier; innendørs og utendørs.

Hvis du kjenner hus godt, kanskje du føler deg komfortabel kjøpe et kunstverk eller et innrammet fotografi å dekorere en vegg i hjemmet deres. Hvis du ikke kjenner hus godt, er det en bedre idé å gå med noe litt mer generelle. En klassisk rammen gjør en fin gave, og hus kan fylle den med hva de velger. Når det er på tide å feire, det er alltid hyggelig å ha en kvalitet flaske vin. Besøk en vin butikk og plukke opp noe hyggelig for nye hus. Kast i et par vinglass for en ekstra touch. Du kan alltid dukke opp til innflyttingsfest med en bukett med blomster eller en innendørs plante. Hvis du går med blomstene, bringe dem i et glass vase at hus kan bruke til å vise fremtiden blomst buketter. Den nye hus vil utvilsomt vil at deres nye hjem lukter friskt. Plukk opp noen duftlys som vil tjene til å dekorere nytt hjem og gjøre det lukte fint. Hvis mulig, prøv å få et inntrykk av hus farger eller stil, slik at du kan kjøpe lys eller lysestaker som passer til innredningen av hjemmet.

Når et nytt hus beveger seg fra en leilighet til et hjem, de ofte overser det faktum at de har et helt nytt domene å bekymre deg, det utendørs. Hvis du er veldig tett med den nye hus og føles som å være sjenerøs, kan du kjøpe en gressklipper for dem. Det er store kostnader for et nytt hus, og de blir ofte overrasket når de vandrer inn i den lokale Home Depot og spot gressklipperen midtgangen. Om det er for mye penger å bruke, kan du vennligst på hus med en rake, noen hagekunst eller en utendørs hage verktøy. Snakker av verktøy, må hver hus en drill. De trenger en høy kvalitet bore som følger med flere enn ett batteri, og kan være avhengig av å lade raskt. Dette er alle praktiske gaver for at hus ikke kan ha innsett de trenger, men vil sikkert sette pris på.

Noen andre utendørs gave poster faller inn i kategorien dekorative elementer. Du kan kjøpe en nydelig krans som de kan pryde sin dør. Eller, kan du finne ut tallene hjem til dem og kjøpe et sett med fancy tall til å henge ved siden av garasjen deres. En annen fin idé er en personlig velkomst matten som har sitt etternavn, eller hus initialer. Et mer kostbar alternativ er å finne en postkasse som passer stilen i hjemmet deres, tross alt må boliglån som skal leveres et sted!

Hvis alt annet svikter, tenk tilbake til når du kjøpte ditt første hjem. Hva kjøper overrasket (og irritert!) deg mest? Det er nok det samme tilfelle med nye hus friend.beat dem på sak og kjøpe at nødvendig element for dem. Hvis du finner deg selv går tom for tid, eller kreative safter, kan du alltid finne et gavekort til et hjem forbedring butikk!

Denne artikkelen ble gitt AnotherPerfectGift - besøke dette nettstedet for mer flott gave funn - som har gaver for ham.

No comments:

Post a Comment