Wednesday 30 November 2011

Gaver: Perfekt gave ideer for å oppmuntre barnet til å sitte oppe

If din gave listen har navnet på en 3-6 måneder gammel baby på den, vil du kanskje undersøke elementer som vil oppmuntre barnet til å sitte opp. Toys R Us selger mange engasjerende og morsomme leker som også er utviklingsmessig passende for et barn som nærmer seg en svært viktig milepæl i hans eller hennes unge liv. Nedenfor er ti gave ideer for babyer (og foreldre til babyer) som er klare til å sitte opp.

En. The Bumbo Baby Sitter selger for $ 39.99 og har tjent flere utmerkelser fra foreldre for oppfinnsomhet sin. Når en baby har utviklet hodet kontroll han eller hun kan sitte alene uten støtte i Bumbo setet, denne ferdigheten vil hjelpe dem å utvikle kontrollen til å sitte opp på egen hånd etter hvert.

2. The Leapfrog Lær og Groove Musical Tabell vil vokse og tilpasse som barnets behov endres. Kollaps to av tabellen ben og barnet ditt kommer til å elske den musikalske lyder han hører fra sin sittende stilling. Dette elementet selger for $ 47,99, og vil bringe glede til barnet ditt som han lærer å stå også.

Tre. Den Melissa og Doug Pounding Bench er kun $ 9,99, og vil oppmuntre barnet ditt til å sitte som han pounds blokkene i benken. Han vil forbedre sine motoriske ferdigheter mens du sitter på samme tidspunkt.

4. Leapfrog gjør en Lær og Groove Alphabet trommelen som en sitter barnet kan plassere mellom beina og tromme med sine små hender. Hver gang han treffer $ 21,99 leketøy, vil han bli møtt med et brev fra alfabetet. Denne leken er multitasking!

5. Baby Einstein skapte Oppdag og Play Blokker som er akkurat det de høres ut som. Ikke undervurder disse billig ($ 12,99), og enkle blokker vil oppmuntre sitte og fantasi som barnet leker og bygger med dem.

6. For $ 21.99 kan du kjøpe barnehage's Busy Ball Choo Choo Train. Barnet ditt vil ønsker å sitte og kaste den fargerike baller inn i toget, og ser dem som de swirl og spiral.

7. Fisher Price Laugh & Learn Cookie Shape Surprise vil hjelpe barnet sitte samtidig oppmuntre ditt barns kognitive utvikling. For $ 17.99, vil han bli underholdt mens han har å sortere figurene slik at de passer i glasset.

8. Baby Einstein har en Lights og melodier Discover Center ($ 34,99) som barnet ønsker å sitte foran. Han kan slå ringer, dra lekene, se i speilet og underholde seg med lyse grønne larven som strekker seg tvers foran ham.

9. For $ 15.99 kan du kjøpe en aktivitet Triangle, som underholder fra alle vinkler! Det er en 3 sidig leketøy, med knapper, perler, figurer, og et speil. Han vil elske sitter på gulvet med dette leketøyet som han snur det igjen og igjen.

10. The Infantino morsomme kube har fem sider å utforske. Denne leken er $ 21.99, har perler å skyve og spinn, hjul å snu, og lys og musikk til fryd for øyet og ører.

Denne artikkelen ble skrevet av Shelly som skriver for AnotherPerfectGift - Besøk denne siden for å finne perfekte gave ideer for unike baby gaver.

No comments:

Post a Comment