Sunday 20 November 2011

Nokia N95 8GB og Nokia N95: The unmatchable Devices

De har kompakt design og solid kropp. Disse mobiltelefoner er benchmark for lang holdbarhet og høy ytelse. Det mest slående ting om disse telefoner er at de er tilgjengelige under ulike lukrative avtaler. Noen av de mest populære telefoner fra Nokia er de Nokia N95 8GB og Nokia N95.

Snakker om Nokia N95 8GB. Det er en veldig stilig og elegant håndsett som har 2.8 inches av TFT skjerm som er 240 x 320 piksler i oppløsning. Denne fascinerende enheten bringer overraskende underholdning til brukerne. Den er utstyrt med 64 kanaler med polyfone, monofone, sann toner og MP3 ringetoner. Mobiltelefonen leveres med ulike underholdningsfunksjoner. Den er utstyrt med musikkspillere som kan spille av både lyd og video sanger i ulike populære formater som MP3, AAC, AAC +, eAAC og WMA, der brukerne kan

lytte deres favorittsanger og se videoer.

Nokia N95 8GB har fasilitetene på stereo høyttaler og 3,5 mm audio utgang jack for hearkening av telefonsamtaler og sanger og videoer stemmer veldig komfortabelt. Utover dette har håndsettet enorme minnet om 8GB som gir alternativene av tunge nedlastinger og lagring. Med sin høye hastighet HTML nettleser, kan man tilgang til Internett veldig enkelt. Bluetooth og USB teknologier av denne enheten la individer dele sang, videoer, ringetoner og bilder etc. med venner og andre mennesker. Meldinger med denne gadgeten er fantastisk. Den kommer med meldinger fasiliteter som SMS, MMS og Instant Messaging.

Den største selger punkt av denne enheten er at den har 5 mega pixels kamera som kommer med avanserte funksjoner å forbedre fotografiske opplevelsen av brukerne. Mer interessant, er denne håndsettet tilgjengelig under ulike lukrative avtaler. Man kan benytte den under Payg plan også. Et stort antall av forhandlerne tilbyr det etter denne planen.

For å forstå forskjellen mellom Nokia N95 8GB og Nokia N95, må man også gå gjennom funksjonene til Nokia N95. Det er en vakker håndsett som støtter operativsystemet Symbian og den kommer med sterk multimedia funksjoner som 5 megapiksler kamera som er utrustet med funksjoner som autofokus, Carl Zeiss-optikk og video blits for å bringe perfeksjon i kvaliteten på videoer og bilder.

Som gir tilleggsbeskyttelse touch til musikk, har dette håndsettet FM Radio, Nokia Internet Radio og visuell radio. Ikke bare dette, men denne enheten støtter også funksjoner som Wi-Fi, WLAN, HSDPA som lar deg få tilgang til Internett med høy hastighet. På 8 GB minnet av dette håndsettet gir folk en ekstremt stort space slik at de kan laste ned eller lagre filer uten problemer.

Nokia N95 finnes med ulike lukrative gratis gaver, slik som Nintendo DS Lite, Sat Nav, Sony PSP, bærbar PC, LCD, Xbox 360, Nintendo Wii og andre. Brukere kan bruke denne mobiltelefonen til 12 måneder og 18 måneder kontrakter. Forholdsvis, begge mobiltelefoner har nesten lignende funksjoner og sikre meget ytelse. Så, få noen mellom Nokia N95 8GB og Nokia N95

Håndsettet har allerede truffet markedet og har en brølende salg på grunn av sin unike og innovative funksjoner. Den er lett tilgjengelig fra steder liker butikken, kjøpesentre, netthandel portaler i ulike land.

No comments:

Post a Comment