Wednesday 23 November 2011

The Brand New Samsung Jet S8000

Dette er enda et unødvendig tillegg til de allerede uskarp klassifiseringen av Smartphones hvilke som foreløpig fortsatt ikke har en standard bransje definisjon. Likevel er blant alle de forvirring en mobil enhet som garantert imponere sine brukere uansett hva man kanskje vil kalle det - Smartphone eller annet.

På Outside

Et felles trekk deles av et antall Samsung enheter (dvs. Samsung I7500) er at de handler som magneter for uønskede fingeravtrykket smudge. Dette er trolig den kun negative når det gjelder S8000's design og det er ganske lett å se bort gang alle de andre funksjonene er oppdaget. For det første, sport Jet S8000 den velkjente 3,1-tommers berøringsskjerm med en 480 x 800 pikslers oppløsning og muligheten til å vise opp til 16M farger. Det bruker Samsungs proprietære AMOLED teknologi som sikrer en mye bedre grafisk opplevelse for brukere med sitt pulserende fargeskjerm. Med et design som er ingenting utenom det vanlige, er det S8000 livlige og super klare skjermoppløsning er hva skiller det fra annenhver Smartphone i markedet dag.

Performance

Bortsett fra en fullt tilpassbar bruker menyen, gjør hva S8000 så imponerende (og kanskje beslektet med svimlende høyder av Apple iPhone) er at den er veldig rask og åpner for en helt flytende og jevn navigering opplevelse. Det er nesten som å bruke en kapasitiv berøringsskjerm, kanskje enda bedre. Det kan trolig tilskrives de meget kraftig monster under panseret som kommer i form av en Qualcomm 800 MHz prosessor.

Annen bemerkelsesverdig funksjonen på S8000 er 3D kube grensesnittet som faktisk ligner at av LG Arena. Imidlertid er Samsungs versjonen mye bedre som det kan brukere utnytte hver av kubes seks sider. En egen hurtigtast som kjapt åpner 3D kuben grensesnitt gir brukerne muligheten til å enkelt få tilgang til deres musikk, videoer, bilder, spill, radio, og internett med et enkelt klikk.

Til slutt

Få Smartphones ute kunne rival hastigheten og respons av Samsung Jet S8000. Det er også en media-sentriske mobile som tillater brukere å nyte sine musikken, bilder, og videoer best måten mulig. The S8000 grensesnitt er også prisverdig med sin integrasjon av 3D-kube og Touchwiz teknologien. Alt i alt er Samsun Jet S8000 definitivt kommer å gi verdi for pengene og bør en levedyktig alternativ til dime-a-dusin iPhone.

For mer informasjon på Samsung Jet, besøk Moby1 dag og se hvor mye du kunne sparer på dette alle nye håndsettet.

No comments:

Post a Comment