Saturday 12 November 2011

Samsung Tocco: A Multi-Utility enhet

Samsung er kjent for sine teknologiske know-how for lang tid. Nok en Samsung har opprettholdt sin tradisjon med å designe Samsung Tocco. Gadgeten ser utmerket og har mange brukbare funksjoner. Dette er vel bevandret med alle essensielle funksjoner og programmer som en siste mobiltelefon bærer. Denne telefonen er en 3G nettverk telefon inkludert HSDPA 2100. Den fysiske utseende denne mobiltelefonen er kjempebra. Denne gadgeten er bygget i med vakre 2,8 tommers TFT farge tøff skjerm. Skjermoppløsningen 40x320 piksler med evne til å vise 262 K farger.

I dagens liv, er mobil mer enn bare et middel for kommunikasjon. Folk forventer mye av sine telefoner. De vil bruke deres mobiltelefonen i et flere måte. Enheten er utstyrt med fem megapikslers kamera, autofokus, kameraet innstillingen, video-opptaker som er godt nok for brukerne. Hver man liker å fange mest minneverdige hendelsene og øyeblikk av livet deres. Ved hjelp av denne telefonen brukerne kan nyte den klare og rene bilder og videoer. De kan også finne en god video editor som de slette eller legge klipp.Denne gadgeten forenkler også ulike meldingstjenester alternativer som for eksempel SMS, EMS, MMS og Instant Messaging. Ved hjelp av denne smarttelefon, kan brukere sende og motta e-post og de kan også bruke Internett tjenesten. Folk kan også utveksle bildet meldingen ved hjelp av multimediemeldinger funksjonen. Ved å gjøre så er de i stand til å dele sine emosjoner.

Samsung Tocco er godt utstyrt med FM radio inkludert RDS. Brukerne kan gi noen form for avslapning å passe sine ved å lytte musikk. Dette stilige håndsettet kan være svært nyttig for å lindre spenninger med fantastisk musikk system. Musikkspilleren kan spille på formater MP3, AAC og AAC + at brukere kan bruke lenge. Batteriet er svært kraftig som den har 3 timers taletid og 250 timer standby tid. Folk trenger ikke bekymre batteriet backup samtidig gå på langturer. De kan underholde seg selv i lang tid.

Samsung Tocco er integrert med General Packet Radio Service (GPRS) service, Global Positioning System (GPS) service og Bluetooth-tilkobling. Denne telefonen inneholder kart hundre land. GPRS service muliggjør tilgang av høyhastighets trådløst internett og annen teknologi. Den fancy telefonen aktivere folk til å overføre data og filer. Nå kan folk ikke lenger å bære data med dem. De kan lagre alle dokumenter i sine smart telefonen. Så dette forhånd enheten kan brukes til flere formål. Den smarte telefonen er perfekt for personlig bruk og profesjonell bruk. Brukeren kan nyte denne enheten på en fascinerende måte.

No comments:

Post a Comment