Monday 28 November 2011

Smart Shopper - 10 mest populære Espresso maskiner

Rancilio Silvia V2 2-Cup Espresso Machine

Dette er en stor mid priset espressomaskin. Utviklet en gang tidlig på 1990 er Rancilio Miss Silvia er fortsatt ansett som en av de største espressomaskiner gjennom tidene. Du kan finne mange nettsider som bruker mesteparten av sin tid til å forklare Silvia og hjelpe med å lage den perfekte espresso hver gang. Dette er definitivt en espressomaskin for kaffen entusiast.

Nespresso Essenza C100 Espresso Machine - Titanium Gray

Nespresso Essenza espresso maskin er litt annerledes enn mange av de andre espressomaskiner kjennetegnet på denne lista. Det er faktisk ansett som en enkelt kopp kaffetrakter. The Essenza har alt en kaffe whiz må gjøre en god espresso. En flott funksjon i Essenza er. Nespresso Essenza er svært rimelig priset på rundt $ 200, og gjør en flott gave til alle kaffe entusiast.

Mr. Kaffe ECM20 Espresso / Cappuccino Maker

Mr. Kaffe Espresso / Cappuccino maker kan være en av de minst dyre maskiner på markedet på mellom $ 40 - $ 50. Mens Mr. Coffee ikke er kjent for sin linje av espressomaskiner, kan de komme opp med noen kvalitet til tider. The ECM20 har evnen til å lage 2-kopper espresso. Det er flott for lage lattes og Americanos.

Saeco Royal 21103 Espresso Machine

Saeco har produsert en ny suksess med sin helautomatisk espressomaskin, Saeco Royal 21103. Hva gjør Royal så populær er dens allsidighet. Opprinnelig utviklet for lett kommersiell bruk til kontor-og kaffebar, har det også evnen til å arbeide i et hjem setting. The Royal har en justerbar konisk graden jeksel, og den patenterte Saeco Opti-Dose-systemet, som produserer fersk kvalitet espresso gang på gang. Med alle disse bjeller og fløyter Royal kommer med en høyere prislapp på et sted rundt $ 1500, men ikke la prisen skremme deg bort fra den er verdt hver krone du vil bruke.

Saeco Odea Giro SOGSG 6-Cup Espresso Machine

Saeco Odea Giro er svært lik den Odea Go i både stil og brukervennlighet. En av dets unike egenskaper er at den har evnen til å gjøre alt på kommando. Det kan grind, tamp, og brygge kaffen med et trykk på en knapp, noe som gjør den til en av de enkleste maskinene til å bruke på markedet. Dessuten, mye som Saeco Odea, har Odea Giro en Burr Grinder og vannfilter.

DeLonghi EC140 Pumpe Espresso / Cappuccino Machine

DeLonghi, kjent for som Ferrari av espresso verden, gjør sitt navn på listen med EC140. DeLonghi bringer en italiensk design til denne velsmurt maskin, og fortsetter å produsere topp av linjen kvalitet maskinene. The EC140 kommer inn på en svært rimelig pris på ca $ 100 og er et flott tilbehør til kjøkkenet. Du kan nesten garantere at du ikke vil bli skuffet med alt som har DeLonghi på den.

DeLonghi Nespresso Lattissima EN680M Espresso Maker

Som en del av svi kopp kaffe maker linje fra Nespresso, har DeLonghi laget et plask med de mest erfarne kaffedrikkere. The Lattissima bruker Nespresso single serverer for brukervennlighet og en kjempegod smak hver gang. Igjen du bli hypnotisert av design og kvaliteten på denne maskinen. Priset for like under $ 1000 the Lattissima er på de dyrere siden, men så igjen kvalitet aldri svikter.

Breville 800ESXL Espresso Machine

For nybegynneren barista Breville har truffet en home run med sine 800 ESXL espressomaskin. Det er svært enkelt å bruke og rimelig priset til $ 400. Denne er ganske populær maskin og du finner nok av vurderinger om det på kaffe fora gjennom hele internett.

DeLonghi EC155 Espresso Maker

Nok en gang DeLonghi har funnet sin vei inn på topp 10 listen. Den EC155 espressomaskin fra DeLonghi er en flott maskin, og svært rimelig på 150 dollar. Maskinen har en 15-bar pumpe og bygde den tukle gjør det svært praktisk å bruke.

Saeco Odea Go SOGOSG Automatisk Espresso Machine

Merket Saeco er en annen velkjent merkevare i espressomaskin virksomheten. Med mange av sine produkter er blant de mest populære det er ikke rart at Saeco Odea Go laget topp 10 listen. Saeco Odea Go espresso maskinen er et praktfullt utformet maskin som kan vennligst selv de pickiest kaffen elskeren. For en helautomatisk espresso maskin Odea Go er rimelig priset til rundt $ 500. Noen unike funksjoner til maskinen har en innebygd i Burr Grinder og automatisk damp tryllestav.

Denne artikkelen ble gitt av forfatterne på LiveLoveCoffee en online kaffebar med artikler diskutere interessante morgen samtaler og vurderinger på Espresso Machine Review.

No comments:

Post a Comment