Saturday 19 November 2011

Antique Rings for et trendy utseende

Det har vært en misforståelse om antikke forlovelsesringer. Noen mener refererer antikk ringene til noe gammel og foreldet men dette er ikke sant. Antique ringer eller ringer med eldgamle designs er en inspirasjonskilde for de som vil ha en trendy og fasjonable utseende. Disse ringene er nå stadig world wide popularitet i samsvar med sine design og stil.

Kjendiser all verden over har vært fremme trenden med iført antikke ringer som har tiltrukket et stort antall mennesker. Nå alle føler behovet ha minst én antikke ringen slik ville ikke vært fint å ha en for engasjement din?

Den antikke forlovelsesringer har blitt forfremmet mye i moteblader i siste årene. Folk over hele kloden vil ha den unike og utsøkte design av disse ringer gjør så deres engasjement mer spesiell ved å få denne ringen for deres kjære. Men før du konfigurerer sinn å kjøpe en der er flere ting som du bør huske.

Diamonds er de nyeste trenden disse dager for forlovelsesringer men de var ikke i forrige epokene. Du må være forsiktig av myke teksturerte steinene liker smaragd, perle, og opal, som kunne ha interne sprekker i dem. Dernest må du ha se på håndverskunnskap ringene. Håndverk vil fortelle deg om kvaliteten på den ringen.

Antique ringene bør kunne holde edelstener til nær perfeksjon. De bør være slitesterke nok til tolerere press av noe slag. Ikke prøv å imitere arbeidet til antikke æra ved spørre gullsmed til opprette en med hans ekspert håndverk. Dette ville simpelthen gjøre deg betaler mer enn du faktisk krever for antikke forlovelsesring selve. Ved å opprette slike replikaer, ville det ikke bare ruin originalen og autentiske følelsen av ringen men dens kvalitet ville også være kompromittert.

Hvis du ikke har nok budsjett til kjøpe en større diamant forlovelsesring, en antikk forlovelsesring fra 1930's eller 40's er rett valg å gjøres. Mostly diamantene i disse ringene er løst i en rikt utskåret setting som gjør diamanten vises større.

Det bør også holdes oppmerksom på at diamanter i syklusepokene var ikke nødvendigvis hvite som dag. De var litt rose, grønne eller gul i farge. Cutting metoder ble også annerledes. På det tidspunktet var vitenskapelig teknologi ikke avansert, så den interne feil i dem var også ganske synlige.

Når du bestemmer å kjøpe antikke forlovelsesringer må du være litt forsiktig. Prøv å finne ut utslitt stykker med det blotte øye. Hvis som ikke mulig, deretter be om vitenskapelige metoder for behandlingen disse antikke stykker. Du ville sikkert være klar over interne feilene i dem. Hvis du finner noen, prøve å se for en annen. Hvis du kjøper en utslitt brikke og er ikke oppmerksom av det da det ville bli svært vanskelig for deg. Du kan selv føle flau foran din kjære. Så vær forsiktig når velger riktig forlovelsesring for den du vil tilbringe livet med.

Det er tallrike nettsteder online hvor du kunne kjøpe slike unik og stilfulle antikke stykker. Disse nettstedene informeres om alle de beste butikker hvor antikke forlovelsesringer er tilgjengelige. Velg butikken du stoler mest og orden og hvis det er mulig så gå til som lagrer og få det selv. Det ville ikke være en hassle for deg å gå der deg selv som anledninger som engasjementer er så spesiell at litt innsats av deg ville betale ned i slutten ved bringe en bredt smil på ansiktet til din kjære.

No comments:

Post a Comment