Wednesday 23 November 2011

Blackberry 9500 Storm: A Very Attraktive Blackberry modell

Vanligvis er Blackberry merke kjent for sin virksomhet karakter av mobiltelefoner. Håndsettene av dette bestemt merke er stort sett fylt med business funksjoner. Over hele verden, slik forretning telefoner er høyt verdsatt. Del på andre modeller av samme merke, Blackberry 9500 Storm kan også betraktes som en flott bedrift håndsett. Dette er faktisk en tredje generasjons håndsett som kommer med massevis av avanserte funksjoner for sine brukere.

Stort sett, er brukerne å snu til Storm på grunn av sin flotte utseende. Denne modellen er å vinne hjertene til folk dag for dag. Den lette vekten funksjonen i 155 gram kan tillate noen å ta denne gadgeten hvor som helst med dem. Seerne er mer tiltrukket mot hyggelig ser skjermen. Dette er en touch skjerm mobiltelefon som har fantastisk skjerm tilbyr 65 tusen farger for å gi behagelig seeropplevelse. Touchscreen gir enkel håndtering av telefonens funksjoner og skjermstørrelsen er 360 x 480 pixels. Enorme lagringsplass en annen imponerende faktor 9500 Storm.

Brukere kan enkelt lagre sine personlige opplysninger med telefonminnet. Det interne minnet i telefonen har plass på ca 1 GB pluss 128 MB RAM. Til tross for disse stor plass, kan man utvide lagringskapasiteten av minnet opptil 16 GB med bruk med microSD-kort. Om batteriet, kan man si at denne gadgeten er velsignet med mammut batteri backup. Egentlig, kan en individuell diskusjon opptil 5 timar 30 minutter og standby-tiden er 360 timer. Dermed er man ikke trenger å lade ens telefon mellom samtalene.

Som Storm er en business telefon, så for forretningsbrukere, har denne telefonen dokumentet editor funksjon gjennom der man kan få tilgang til PC-dokumenter som MS-office og PDF-dokumenter. Videre, kan Internet være lett tilgjengelig med Blackberry 9500 Storm. Disse dager, har underholdning har blitt den primære funksjonen av mobiltelefoner. Som sådan, Storm er velsignet med en mediespiller som leveres med støttende filformater, inkludert MP3, WMA og AAC +. Dette blendende gadgeten sikrer også spennende spill for spill elskere. Viktigst, kan man prøve noen flere spill etter nedlasting via Internett.

For folk som elsker å besøke steder ukjente, har stormen en funksjon kalt som GPS funksjonen. Dette programmet verktøyet gjør det mulig å identifisere den nøyaktige plasseringen av noe ukjent sted enten hoteller, ATM, s, Sykehus eller andre. Dette er virkelig en fantastisk telefon funksjon for folket. Hvis noen er et kamera lover, kan han eller hun øke hans eller hennes fotokunnskaper med 3.15 MP kamera i denne sofistikerte enheten. Dette er et fantastisk kamera som det kommer med flere trekk ved autofokus og LED-blits.

Man kan fokusere på et bestemt element i faget automatisk ved hjelp av autofokus-funksjonen. Med LED blits søknaden, ville det blitt ganske lettere for kameraet brukeren å ta bilder i riktig lys. Denne gadgeten er en bedrift Telefonen kommer utstyrt med andre har også som en moderne telefon bruker kan kreve. Dermed ovenfra forklarte funksjoner, kan det konkluderes med at Blackberry 9500 Storm er en komplett pakke mobiltelefon. Moderne telefonen brukere vil definitivt bli glad for å bringe denne gadgeten hjem til dem.

No comments:

Post a Comment