Wednesday 9 November 2011

Gratis Gaver med mobiltelefoner - Betal mindre for mer

Som tilbyr gratis gaver med mobiltelefoner er et vanlig fenomen i Storbritannia. Tjenesteyterne sammen med mobilprodusentene mote avtaler som er absolutt fristende og tegning. Disse avtalene anbud til mobile brukere å tiltrekke seg potensielle kunder og å beholde den allerede eksisterende.

Mobiltelefonen avtaler endres med endringen i natur brukerne. De to mest foretrukne mobile forbindelser i UK er "betaler du gå", som betyr at brukeren får sin mobiltelefon lades og gjør samtaler følgelig dermed kan holde en sjekk på hans spendings. Mens den andre er 'kontrakt telefoner "som betyr at brukeren betaler for hans samtaler i form av månedlige regninger. De to form av tjenester kommer med ulike tilbud. Den tidligere dvs. "betaler du gå" er tjenester som stort sett rettet mot middels og lav inntekt gruppen brukere som ønsker å holde rede på sine utgifter. Mens de senere vil si, 'kontrakt telefoner' tjenester er gjennomgående rettet for high end brukere som har råd til å gå over i å betale sine månedlige telefonregninger.

Basert på skillet gratis gaver med mobiltelefoner også forskjellig. For eksempel, gratis gaver tilbød med 'Pay som du gå' telefonene generelt omfatte flyttbare skins, mobile temaer, bakgrunnsbilder, T-skjorter, mobile dekker, mobile holdere etc. Disse gavene er foretrekkes av fleste brukerne. Som sin antas at gaver, uansett hvor stor eller liten den er, bærer en følelse av tilfredsstillelse og positive vibber. Brukerne finner gaver tiltalende og blir trukket mot tjenesteleverandøren dermed oppfylle sitt mål å selge flere og flere tjenester. Avtalen ikke fordeler bare selgeren, men også brukeren samtidig.

Den andre formen for service "Kontrakten telefoner 'tilbyr også en rekke spennende gaver til sine brukere. Som vi diskuterte at tjenesten er i hovedsak beregnet for høy inntekt tjene enkeltpersoner, derfor gaver knyttet til den er også hi-end. For eksempel, LCD-TV, I-Phone, X-Box, bærbare datamaskiner, Nintendo Wii osv. Alle disse gavene er høyt priset og leveres gratis med mobil tilkobling. Målet brukere av tjenesten å være velstående og inneha god kjøpekraft ønsker å motta gaver som er dyre og møtes og deres økonomiske standarder. Den gratis salgsfremmende gaver beile til mobile brukere og inspirere dem til å endre sine tjenester og gå med den som tilbyr den beste avtalen.

Tjenesteyterne holde endre sin markedsføring strategier for å sikre en fast foten blant brukerne i markedet. Ved gifting produkter verdt mer enn prisen på de tjenester fortryller brukere og dermed øker omsetningen av selskapet ved å utvide brukerbasen av tjenesten i markedet. Gaver tilbys av mobilselskapene er også av respektable merker dermed er det ikke spørsmål om brukerens misnøye når de får kvalitetsprodukter uten å betale en krone for det samme. Som, LCD-TV får fri med mobiltelefoner tilhører Toshiba, LG eller andre merke som er jevnt gode.

Mobile selskaper i dag konkurrerer med hverandre på grunn av gratis gaver. Sprinten er hvem tilbyr mest enestående håndtere plettfrie tjenester. Dette gir brukeren med fordelene av enestående tjenester til de mest konkurransedyktige priser. Og som alle spillerne proffer avtalen brukeren også få en mulighet til switcing tjenesten, når han føler seg misfornøyde. Den holder også en sjekk på tjenesteytere monopol og misligheter.

Så alt i alt kan vi konkludere med at den frie gaver med mobiltelefoner er gode tilbud for både kjøpere og mobile tjenesteleverandører da det favoriserer dem begge. Brukeren får utilitaristisk produkter sammen med upåklagelige tjenester (uten å bruke en eneste bukk) og tjenesteleverandører observere økning i fortjenesten som de får flere og flere kunder.

No comments:

Post a Comment