Monday 28 November 2011

Solgt til høystbydende-Virginity My!

Hvis du er en av de millioner av mennesker som tror at du kan kjøpe nesten alt på nettet, da du nå har bevis. En 21-år gamle college-eksamen fra Sacramento, Natalie Dylan, tilbyr deg jomfrudommen sin for salg til høystbydende.

Salget blir håndteres av Moonlite Bunny Ranch, en bordell i Carson City, Nevada. Så langt det vært mer enn 10.000 bud på denne uvurderlige varen. Selv om noen religiøse grupper er rasende og klager høyt til myndighetene, det ikke noe den lokale politiet kan gjøre, og ikke engang føderale myndighetene eksempel FBI eller USAs advokat kan gjøre noe med det. Det er fordi Natalie er markedsføring jomfrudommen sin i Nevada. Og prostitusjon er lovlig i Nevada.

Kritikere sier at de er opptatt av at påvirkning fra auksjonene som disse kan nå utover Nevada grenser og har en effekt på andre stater. Noen håper at fordi salget er annonsert på Internett og budene blir tatt online, at føderale loven kan kunne hindre auksjonen fra å komme til et klimaks, så å si.

Men en talsmann for Las Vegas feltkontoret av FBI sa at bare lokale myndigheter ville ha noen jurisdiksjon fordi prostitusjon er lovlig i Nevada, Dylan er over fylte 18, og sluttresultatet ville bli samtykkende. Noen ulovlige online auksjoner er overvåket av Postal Inspection Service, men en talsmann for Postal Service sier det foreløpig er ingen føderal forbud mot auksjoner som Dylans. The US advokat kontor i Nevada har rettsforfulgt mer enn 200 online influering tilfeller i siste fem årene, men de tilfellene involverte mindreårige.

Juridiske eksperter hevder at salget ikke kan bli forpurret pga Dylans First Amendment rettigheter. Selv en aktor kanskje vil uenige, det ingen lov mot reklame ulovlige tjenester overalt, hvis de er lovlige hvor de blir utføres. Kommersiell ytringsfrihet er beskyttet av regjeringen.

Auksjonen er planlagt å finne sted den 9. september på Moonlight Bunny Ranch, med sjokk Jock Howard Stern tjenestegjørende. Dylan, som allerede har en lavere grad i Women's Studies, vil bruke utbyttet fra auksjonen å forfølge en kandidatsgrad i ekteskap og familieterapi. Budgiverne vil være trygg på kyskhet henne av resultatene av en løgndetektor test samt en gynekologisk eksamen.

Dette er ikke første gang jomfrudom har vært utlyst på Internett, og det mest sannsynlig ikke vil bli den siste. One særlig bemerkelsesverdig forekomsten ble i 1999 da 17 år gamle hedre student Francis D. Cornworth holdt ett eBay auksjon å selge hans jomfruelighet til høystbydende. Francis fortalte potensielle anbudsgivere at han var president av datamaskinen klubben og audiovisuelle klubben på skolen, spilte lede trompet for jazz bandet, og var i topp 5% av klassen hans. Å være imøtekommende kap. han var, Francis, som bodde i Miami, tilbudt å møte vinneren halvveis hvis de bodde i Florida. Dessverre auksjonen var yanked innen 24 timer, og budgivning hadde allerede nådd en kul $ 10 millioner, med 17 bud.

Heldigvis Dylan's auksjon megleren ligger i Nevada, ikke Florida, så hennes Auksjonen vil fortsette som planlagt. Selvfølgelig Natalie Dylan ikke er hennes virkelige navn, men bidders sannsynligvis gjøre blaffen fordi hun attraktive, unge, og intelligent. Intelligent nok til å innse at å tilby deg denne unike varen for salg skal finansiere høyere skole for både henne og hennes søster. Hun håper å gjøre minst $ 1 million fra den vinnende budgiver, men kilder sier at budgivning allerede har passert $ 3 million. Hvis hun klarer å snappe så mye penger for henne spesielle element, kunne hun og hennes søsteren sannsynligvis kjøpe ett graduate skole.

No comments:

Post a Comment