Wednesday 9 November 2011

Samsung Mobiltelefoner: Mobiltelefoner med sunn Features

Mobiltelefon elskere av dagens verden krever av lette fasjonable telefoner. Siste telefoner fra Samsung kommer med avanserte funksjoner som sterk casing, kraftig batteri back up, rask internett-tilkobling funksjonen, høy lydkvalitet og mange flere. Disse funksjonene legge til den unike stilen og imponerende utseende av disse enhetene. Nyeste Samsung mobiltelefoner inkluderer i8510, Omnia, M7500 Emporia Armani og mange andre. Kameraet av alle disse gadgets er makt pakket som kan rette sine brukere til å ta klare og skarpe bilder i dårlig lys tilstand også.

Samsung i8510 er en flott mobiltelefon som kan skje i noens hjerte veldig enkelt. Sannelig, er kameraet trekk ved denne gadgeten store. En som ønsker å ha god kvalitet, ville de definitivt elske å jobbe med 8 mega pixel kamera som kommer med denne enheten. Pr størrelsen av kameraet, har Samsung gitt ulike image forsterke alternativer for hovedkameraet menyen.

Bildet forbedre opsjoner på i8510 inkluderer autofokus, bildestabilisator, automatisk panorama shot, ansikt, smile og blinke gjenkjenning og Geo-merking. Med Geo-merking, kan man vise detaljene for det stedet der bildet er tatt. The i8510 er en GSM-aktivert 3G-teknologi telefon. Uten problemer, kan en foreta videoanrop til ens relative og venner. Videoopptaker er også tilgjengelig med denne sofistikerte gadgeten.

Nå, kan flytte til aspekter ved Omnia. Omnia er en av de mest sensasjonelle håndsettet av Samsung. Dette håndsettet har brakt revolusjon innen kommunikasjon. Dette er en av de beste touchscreen mobiltelefoner stede i verden. Den fantastiske 3,2 inches TFT touch skjerm kan enkelt støtte 256 000 farger. Touchscreen muligheter med telefonen inkluderer en optisk styreflaten en Akselerometer sensor for automatisk rotering av skjermen og håndskriftgjenkjenning funksjonen. Det er en ypperlig teknologi enheten som det kommer med et minnekort som kan utvide eksternt telefonminnet opptil 8 GB.

Omnia er introdusert i markedet med underholdningsfunksjoner som 5 mega pixel kamera, en video-opptaker, video calling funksjon, innebygd FM-radio og Java-spill. Den raske Internett-tilkobling støttes av Klasse 12 GPRS, klasse 12 EDGE 3G-HSDPA etc., Gjennom Internett, kan man ned mange ringetoner eller spill, og kan lagre i telefonminnet med letthet. Dermed kan man styrke ens personlighet med Omnia.

Til slutt, kan kjenne noen av funksjonene i M7500 Armani Emporia. Blant nyeste Samsung mobiltelefoner, er Armani en designer telefon og er spesielt for dem som tror på stil. Dette motebevisste telefonen har mange gode ting i det. Dette er slank, lett vekt og masse aspekter. De to farge variant av denne enheten enten svart eller hvit ser flott ut. Man kan høre på radio musikk via innebygd FM-radio i denne gadgeten. Armani kan har mye minne plass. Det interne minnet er 120 MB kan utvides opptil 16 GB ved hjelp av microSD-kort.

En utmerket håndsett er Emporio Armani. Bortsett fra underholdning funksjonen, mange nyttige funksjoner også kommet med det som inneholder en organisator, en dokumentleser og en stemme memo-funksjonen. Gjennom talememo, kan man gjøre anrop ved å snakke navnet på vedkommende person og dermed oppringing av nummeret ikke er nødvendig i det hele tatt.

Fra ovennevnte funksjoner i tre nyeste modellene fra Samsung, kan det sies at alle slike telefoner er spesielle på sin måte. De er alle ekstraordinære og kan konkurrere med andre merkede telefoner stede i markedet. Så kan det konkluderes her at Samsung mobiltelefoner vil definitivt suite noen.

No comments:

Post a Comment