Wednesday 9 November 2011

ID Badge Holders er en nødvendighet for arbeidsplassen

Når du ser på ulike typer leverandører, det er visse ting du vil se etter. Det er viktig at leverandøren du velger tilbyr ulike typer badge holders, et utvalg av fester, varianter av skiltet klipp, forskjellige typer skilt hjul, og skrivere av selve kodene. Etter å ha gjennomgått de typer ID-merker vi tilbyr, håper vi du vil gå med Compucard Incorporated for alle dine arbeidsplassen identifikasjon behov. Først, la oss se på badge holders.

Du ønsker IDen badge leverandør til ha en rekke ulike badge holdere så du kan møte behovene av virksomheten din. Disse kommer i en rekke farger og i ulike materialer. De kommer i klar vinyl holders; rigid plast holders; nærhet badges for sikkerhet systemer; magnetiske holdere som er typiske i militære; konvensjonen holdere for kveldens siste minutt trenger; og arm band holdere som er perfekt for bygging eller andre yrke der du trenger skiltet ut av veien. Neste, la oss ta en titt på de ulike typer lanyards.

Lanyards er en morsom og effektiv måte å henge ID merke fra nakken. Denne fornøyelige neckwear kommer i flere forskjellige varianter. Materialet på festesnoren kommer i runde, PET flat, utbryterregionen, patriotiske, og til og med naturlige produkter som bambus og resirkulert for virksomheter som er mer miljøvennlige. Uansett hva slags lanyard du velger, er dette et populært alternativet som er sikker å behage. En annen type neckwear søknaden om ID-merker is halsen kjeder.

Neck kjedene er også et populært valg å henge badge fra nakken og kommer i mange forskjellige varianter. De kommer i to typer materialer, kjeder og ledninger. Kjedene kommer i beaded messing, plast beaded, og militære. Ledningene kommer i elastisk og tubulær. Disse er perfekte for mer profesjonelle antrekk, eller når man bærer en ID-merket er en del av noens jobb.

Alle disse ID-merker trenger å legge på noen måte til sine hengende motpart, og beste måten å gjør dette på er ved hjelp av et merke klipp. Badge klipp kommer i flere forskjellige varianter som tjener alle programmer. De kommer i standard metal, klare vinyl, farge vinyl, Mylar, plast, forsterket, og allsidige Gripper 30 enheten. Uansett formål disse klippene er å fest forsvarlig ID badge til en persons lanyard, kjetting, eller badge snelle.

Badge hjulene er de siste typen enhet som brukes å bære ID merker. Et merke reel klipp til noens belte eller klær, og deretter kan trekkes fra hjul å presentere den til en kortleser eller sikkerhetspersonell. Disse hjulene kommer i flere forskjellige typer. De kommer i plast, heavy duty, ski, metall, svivel back, fremste, epoxy kuppel, og enere som har direkteutskrift.

Endelig er det viktig for leverandøren du velger å ha en rekke koder og skrivere til å lage kortene. Compucard innarbeidet lagerfører en rekke skrivere og koder for å møte eventuelle behov fra lav til høy end. Nå som du vet alt vi bærer, ser vi frem til møtet alle dine arbeidsplassen identifisering behov!

No comments:

Post a Comment