Wednesday 23 November 2011

Sony Ericsson XPERIA X1: An Amazing Håndsett

Dette stilige mobiltelefonen er utstyrt med et 3,2 megapiksler kamera som hjelper brukerne å ta vakre øyeblikkene i livet med klart bilde kvalitet. De 3 x digital zoom funksjonen kan brukes til å fange langt bort objekter. Auto Focus, Photo Light, videoopptaker, Video Clip og Video Streaming er noen av de ekstra kamera funksjoner i denne moderne enheten. Det innebygde minnet på telefonen er 400 MB og ekstern telefonminnet kan utvides ytterligere ved hjelp av et minnekort. Batteriet når fullt oppladet gir opptil 6,5 timers taletid, og opptil 833 timer standby-tid.

3G HSDPA-teknologi funksjon i dette sofistikerte håndsettet tillater brukerne å nyte friheten av Internett acess, meldingstjenester, video streaming og videosamtaler med høy hastighet. Brukerne kan oppleve og nyte den raskeste og nyeste teknologi som EDGE, HSDPA og WLAN Wi-Fi. Sony Ericsson XPERIA X1 telefonen er støttet med UMTS, Quad Band Technology og arbeider på frekvenser som GSM 850, GSM 900, GSM 1800 og GSM 1900.

Gadgeten er utstyrt med Bluetooth trådløs teknologi og en USB-port. Brukerne kan overføre data fra telefonen sin til andre kompatible enheter. Bortsett ringer brukerne kan også være i kontakt med andre ved å sende dem SMS, MMS, E-post, direktemeldinger fra håndsettet deres. Den andre funksjoner i Sony Ericsson XPERIA X1 gadget er Phone Book der brukere kan lagre sine personlige kontakter, til en Organiserer planlegge sitt viktige arbeid, en kalender, en alarm og en klokke. Det er en vibrasjon modus som er best egnet for den tiden da vi ikke ønsker å høre ringetoner.

Denne utrolige telefonen har en håndskriftgjenkjenning funksjon. Den anerkjenner brukerne håndskrift og automatisk skriver den samme i meldingsinnholdet. Det har QWERTY tastatur funksjonen, Touch Screen Controls, 4 Way Key Knapper og optisk joystick Controls. Brukerne kan velge et alternativ eller en kan bruke og drifte alle alternativene uten noen problemer.

Sony Ericsson XPERIA X1-telefonen har en fantastisk funksjoner som Task, Flight Mode og Document Editor som lar brukerne redigere sine dokumenter. med hjelp av Document Reader funksjonen, kan brukere lese dokumentene på skjermen til sine telefoner.

Den innebygde Media spiller i dette slanke telefonen støtter populære format filer som AAC og MP3, og har en RDS-teknologi FM-radio-funksjonen. Denne mobiltelefonen har også en innebygd i Internet Explorer Mobile nettleser-funksjonen, som lar brukerne få tilgang til nettsider via Internett. Brukerne kan søke på nettsider med letthet, og kan også søke etter informasjon, nyheter og musikk på telefonen sin. Brukerne kan bruke RSS-feeds alternativet som hjelper dem å få alle de siste nyhetene og informasjon.

No comments:

Post a Comment