Sunday 13 November 2011

Pay As You Go telefoner - A Perfect Control dine utgifter

Det er to svært populære og vellykkede planer under der man kan kjøpe et håndsett av hans valg. Disse er betaler du gå telefoner (PAYG), og kontrakt telefoner. Begge disse planene imøtekomme til behovene til ulike typer brukere. Mens kontrakt telefoner er mer egnet til fagfolk og høy profil individer, er de Payg telefonene mer likt av dem som ikke gjør tung bruk av sine telefoner liker tenåringer, husmødre og studenter. I følgende linjer, vil vi fokusere på fordelene ved Payg telefoner.

I motsetning til kontrakt telefoner, betaler du gå telefoner ikke krever at du holde deg til en bestemt nettleverandør for et år eller lenger periode. Du står fritt til å avvikle tjenesten på din nettverksleverandør det øyeblikket du bestemmer det. Å skaffe seg slike telefonen, du må bare kjøpe et håndsett av ditt valg. Disse håndsettene er allment tilgjengelig med forhandlerne over hele Storbritannia. når du har en håndsett eget valg, ville neste steg være få noen beløpet i deg nye telefonen konto.

For dette vil du kanskje kjøpe et telefonkort av riktig beløp. Igjen, er det helt opp til deg å bestemme hvor mye telefonen kort som du har tenkt å kjøpe. Kjøpe et kort med den verdien som vil passe ditt budsjett og kall behov. Når du har kortet, må du kredittbeløpet inn på din konto i henhold til instruksjonene i lade kortet kupongen. Du må slå nummeret av nettverket tjenesteleverandøren. Tjenesteleverandøren vil be deg om å gi dem din unike kortnummer. Du bare må taste ditt kortnummer. Deretter følger taleinstruksjonene. Bare en eller to mer tastetrykkene som kreves, og kortet beløpet vil umiddelbart bli kreditert til telefonen.

Så nå har du en fullt aktivert betale så du går telefonen i din besittelse. Du kan umiddelbart ringe til dine venner og nær og kjære, hvis ønske det. Når et anrop avbrytes vil telefonen displayet du gjenværende mengden taletid som er tilgjengelig i telefonen. Siden du vet hvor mye taletid er tilgjengelige for deg for bruk, vil du bli mer bevisst på å plassere en lang varighet for å ringe til noen. På denne måten, disse telefonene også hjelpe deg kontrollere utgifter på telefonen. Snarere, be de deg til å spare deg taletid verdi etter hver samtale som du gjør.

Derfor, disse betaler du gå telefoner passer godt til studenter og tenåringer som de er vanligvis korte penger. De kan holde sine telefonen aktiv med liten sum lommepenger som de får. Derfor, disse håndsettene er stadig popularitet blant ungdommene. Ikke rart så kan du finne et stort antall tenåringer som er stolte eiere av disse gadgets. Og hvorfor skal ikke de være. Disse håndsettene oppgi sanne verdi til dem for pengene deres. Med disse håndsett, eie en mobil blir rimelig til tenåringer også.

No comments:

Post a Comment