Monday 21 November 2011

Karastan Ull Tepper - Holde Oriental Rug History Alive

Historien til orientalsk teppe er ett som dekker et bredt spekter av konsepter som religion, skikk og historie. Mange mener at den første bruken av orientalsk teppe var spesielt for silke veggtepper i steder for tilbedelse. Delikat fargenyanser og delikat teksturer prydet religiøse domener i Orienten og Øst-sivilisasjoner og et sted langs linjen, til egendefinerte utvidet bringe denne kreativiteten til gulvareal.

Selv om trenden av orientalsk teppe har spredd seg over hele den vestlige halvkule, er det overraskende at de gamle mønstre og skriver har aldri vært forhandlet, selv ved simulering av industriledere. This respekterte tradisjonalisme går for å bevise at de gamle kulturen ikke kan fjernes av hodet av forfedre og noen ting er bare bedre igjen alene.

Det har kun vært en firma som har vært i stand til å mestre utseendet til de originale orientalske teppe. Kanskje de forstår den gamle oppfatning og bevissthet om antikke orientalsk teppe samlere eller kanskje fordi de ønsker å presentere en holdbar, kopi av verdens flotteste kunstverk. Uansett hva grunnene, har Kartisan vært skape nærmeste til en hånd sydd orientalske fortryllelse Siden 1926 da deres metode og prosesser ble patentert og perfeksjonert.

Til denne dag, medlemmene av Kartisan laget jevnlig besøke områder av Iran, Persia, India og andre østlige land hvor beste håndlaget Orientalske tepper er perfeksjonert og eksportert til steder over hele verden. Ny design, bedre metoder for farging og knuter er alltid fortsetter i disse landene for å bedre deres allerede feilfritt produkt.

Fra og med den fineste New Zealand ull som produserer den reneste og hviteste ull på markedet i dag, bruker Karastan deretter en patentert veving prosess for å lage ulike mønstre og teksturer på et sikringsanlegg grid-aktig backing. Det ferdige utseendet kan lure den mest profesjonelle i å bestemme hvorvidt den er håndvevde. Men simuleringen stopper ikke der.

En tre trinn etterbehandling prosess for karastan ulltepper fortsetter med en Antique Vask, Lustre Vask og Tea Fullfør for å forlate sine sluttproduktet ikke bare vises akkurat som en Antique orientalsk teppe, men også følelsen og tekstur i en østlig håndlagde skjønnhet. Wear har blitt bevist gang på gang men ingen andre som demonstrasjon på World's Fair i Chicago når millioner av mennesker ble invitert til å gå på en Karastan, uten å skade fibrene eller finish.

I dag, Karastan er et navn som du kan stole på i å kjøpe den mest veltalende i simulert orientalske tepper med en pluss-siden av holdbarhet og lang levetid. Kunder be om det ved navn på grunn av sin åtti års omdømme uovertruffen kvalitet. Svært vanskelig å finne en brukt Karastan, er det tilbud der ute, men få og langt mellom. Kostnaden om et rom størrelse område rug 8 X 10 eller 10 X 12 vil kjøre inn i tusenvis av dollar, men dette vakre spesialitet teppet vil vare i flere tiår.

Ta et stykke gamle Egypt, Persia, Tyrkia, India eller utallige andre regioner i hjemmet for å oppleve historien og kunstnerisk tilstedeværelse i vår verden som vil bli like mye en del av huset som du er.

No comments:

Post a Comment