Wednesday 30 November 2011

Valentinsdag Gaver til Guys

Han er den glemte helten i denne ferien. Trykket er kanskje bare tangert av et jubileum stede. Selv en jul eller bursdag gave blekner i forhold til implikasjonen av en manns gave til en kvinne på Valentinsdag. Hun vil ha en gave som har mening. Det er aldri lett å finne en gave som betyr en manns følelser for sin kone. Sure, vil smykker selskaper fortelle deg at en diamant er den eneste måten, men hvis hun har allerede plukket ut de mannlige gaven giver vil ta sjansen på å bruke halvparten av sine lønnsslipp om noe hun ikke liker uansett.

På den annen side, spør mannen eller kjæresten for lite på Valentinsdag. Det trenger ikke være noen mening i hans gave. Det kan bare være noe som han kan bruke eller noe som gjør hans liv enklere. Kanskje hans gave kunne foregående gaver til det Valentinsdag og slett ha en hyggelig middag ute. Likevel, hvis gaver må skifte hender 14. februar, så her er noen gode ideer til mannen i ditt liv.

En kone kan vike på en ny støvsuger for Valentinsdag, men en mann vil aldri bli skuffet av en ny shopvac. Kanskje han har allerede i full størrelse en for stor clean-ups så får ham en liten håndholdt vått / tørt shopvac han kan lett ta ut til bilen eller båten. Enten kjøpe en stor eller liten shopvac, sørg for at den kan håndtere enten vått eller tørt cleanups. Alt for å forbedre sin kvalitetstid i garasjen er en sikker gave.

Enten de innrømmer det eller ikke, de fleste menn drømmer om å være selvhjulpen. Selv om de ikke er noen miljømessige wacko de fremdeles elsker tanken på å gå av rutenettet. De fleste av oss er ikke i ferd med å sette solcellepaneler på våre tak eller vindturbiner i vår foran meter, men vi ønsker å kanskje ta del i noen nytelse av egen gjøre. That nytelse kan bli funnet i et hjem brygge kit. Gjør litt research for å finne et kit som kan brukes for å lage alt fra øl og vin, til hjemmelaget brus og sarsaparilla. Behandle ham fin og han vil la deg absorbere i sin første batch - hvis du tør.

I alle relasjoner er det noe at mannen elsker, men kvinnene enten ikke forstår eller forakter direkte. Kanskje han elsker en viss kultklassiker film som du ikke kan stå å se på. Kanskje han elsker å se på profesjonelle bowling og du heller vil se den nyeste episoden av Gray's Anatomy. Kjøpe seg en billett til uansett flyter båten sin og sende ham på veien. Han vil ikke bli fornærmet over at du ikke ønsker å møte og ville heller kose seg mer å gå med en kompis som deler sin vridde sans for en god tid.

Det viktigste å huske er at de fleste menn se Valentinsdag som en forpliktelse. Vi elsker jubileer fordi de merker en bragd - det er grunn og mening bak gaver vi gir våre signifikante andre. Denne Valentinsdag du kan satse han kjøper du en gave så etikette gjør foreslår at du gir noe tilbake. Enhver av de ovennevnte gaver skal gjøre ham lykkelig kommer 14 februar.

Finn mer Valentinsdag gave ideer for å gjøre årets v-dag én til å huske i årene som kommer.

No comments:

Post a Comment