Monday 21 November 2011

Are Kupong rabatter og Rabattkoder koder for godt å være sann?

Du kan oppdage en kupong rabatter som synes å være for godt til å være sant. Selv om det er spennende (og legitime) bargains tilgjengelig fra mange e-butikk, det er noen ting du bør se opp for.

Discount kupongkoder arrangert av e-lagrer kan potensielt spare savvy kjøpere penger på mange produkter. Men hvordan kan du vite sikkert om en kupong rabatt blir for godt til å være sant? Her er et par ting å passe på.

Må gi svar i et spørreskjema eller leverer personopplysninger

Ofte dodgy bedrifter vil bruke dekke av å fremme rabattkupong koder for å få publikum til å fylle ut detaljerte undersøkelser eller oppgi personlige opplysninger. Hvis en av disse er krav om en kupong rabatt, hoppe over den.

Kan ikke Call og snakke med en virkelig person

Om du har å gjøre med en forhandler at du ikke har gjort forretninger med før, må du kontrollere at virksomheten har en kundeserviceavdeling, og at du lett kan komme noen på telefon. Hvis den eneste måten å kontakte kundeservice er elektronisk, bør det være en tegn å trå forsiktig.

Spør etter Cash

Hvis en bedrift ber betaler du først for kupongen rabatter, og ikke bry deg med forhandlerne. kupongen rabatter fungere som tradisjonelle flygeblad, og du skal slippe å betale for dem.

Når utløper Det?

Selv om det kan være gyldig kupong rabatt uten utløpsdato, er det ikke vanlig. De fleste e-handel skal inkludere en utløpsdato på en kupong rabatter som de tilbyr.

Det er ingen begrensninger

99% over kupongkoder kommer til å ha liten skrift for deg å lese. Hvis du ikke kan finne noen fine print på kupongen rabatter, graver litt dypere og se om det er legitimt.

Lenker Don't Go der du forventer

Hvis en link på en kupong rabatter bringer deg til en tredjeparts nettsted, heller enn til forhandler angivelig tilbyr kupongen rabatt, bør det være et stort rødt flagg. Som dere vet, rabatt kupongkoder er der for å bump opp salget. Hvorfor skulle noen butikk, web-baserte eller ikke, tilbyr en kupong og sender deg til et annet nettsted eller butikk?

Den beste måten å beskytte deg selv fra for godt til å være sant rabatt kupong koder er å håndtere bedrifter og forhandlere som du kjenner og stoler på. Flere og mer tradisjonelle bedrifter har lansert tilknyttede nettsteder, så hold deg til kupong rabatt for din favoritt selges.

Men noen rabatt kupong koder virkelig er så bra. Noen ekte og spektakulære kuponger tilbyr til halv pris eller bedre har vist opp på steder som Deal Sharks.

Usikker? Den beste trinn er å ringe kundeservice og sjekk på over kupongkoder. (Husk, hvis du ikke kan nå en person, ikke gjør forretninger med at nettbutikken). Kunden hjelper representanten vil kunne fortelle deg 100% hvis kupongen rabatter eller kupong rabatt, på slutten av dagen, for godt til å være sant.

No comments:

Post a Comment