Saturday 12 November 2011

Nokia 5530 XpressMusic: en nydelig gave for Music Lovers

Nokia har presentert XpressMusic etter om dypt på musikken kravet til brukerne. Med suveren musikk funksjoner er dette gadget å oppnå høy popularitet over hele verden. Dette er en lett gadget som er bare 107 gram. Dimensjon 104 mm (høyde) x 49 mm (bredde) x 13 mm (tykkelse) legge mer til de attraktive funksjonene i denne musikken telefonen. Displayet kommer med telefonen er av 2,9 inches som gjør navigeringen overflaten veldig lett for eieren av denne telefonen.

Nokia 5530 XpressMusic er en fullstendig berøringsskjerm telefonen, så, ingen fysiske taster eller tastaturet er tilgjengelig med det. Dette vakre gadgeten er tilgjengelig med forskjellige fargekombinasjoner inkludert blå og hvit, rosa og hvitt, rødt og svart og gul og hvit. Selvfølgelig er dette Nokia telefonen en musikk-telefon, så kan diskutere sine musikalske sider.

For det første må man vite at lyden kvaliteten er strålende som støttes av surround stereo-høyttalere med egen musikk-knapper. Musikken Spilleren kommer med telefonen er veldig enkelt å bruke. Et individ kan skifte spor av musikk og volum kan settes på høyt eller lavt, enten ved hjelp av berøringsskjermen eller de dedikerte knappene. Den store lagringskapasiteten støtter også musikk elsker i stor måte. Egentlig, kan en butikk mye musikkspor med det interne minnet inneholder 70 MB lagring pluss 128 MB SDRAM.

Etter musikken er en annen utmerket egenskap ved XpressMusic kameraet. Det innebygde kamera følger med 3,2 megapiksler noe som har nyttige alternativer som autofokus og en Led Flash. Bildene tatt med dette kameraet kan benyttes som printable. Fra dette, kan man forestille bildekvaliteten på dette kameraet Telefonen. Den store skjermen kommer med det gjør de som ser på bilder veldig bra. For å sikre lett å arbeide med skjermen, har Nokia gitt tydelig display alternativer som accelerometer sensor, nærhet sensor og håndskriftgjenkjenning.

Application-klok finnes det noen standard de blant annet arrangør, kalkulator, kalender etc., Document Viewer er en annen avansert funksjon hvor bedrifter kan åpne filer med Excel, PDF, PowerPoint og Word. De superbe tilkobling funksjonen i Nokia 5530 XpressMusic har alternativer som GPRS, EDGE teknologi, Wi-Fi og HSCSD. Dette er ganske enklere å koble denne enheten med andres kompatible enheter via Bluetooth. Ikke bare bilder, musikk spor, video-opptak eller andre filer kan også deles eller overføres med Bluetooth-tilkobling funksjonen.

Batteriet er virkelig veldig imponerende av XpressMusic. Alongwith the musicplay av 27 timer, kan man få taletid på 4 timer og 54 minutter med kraftig batteri. Videre tilbyr en tid full lading av batteri standby tid på 336 timer. Online shopping er den mest avanserte formen for shopping i disse dager. Folk kan eier noe mens du sitter hjemme.

I tilfelle av mobiltelefoner har også, flere elektroniske phoneshops er tilgjengelig. Brukerne kan besøke en online phone forhandler og kan få hver og informasjon i detaljer om spesifikasjonen, funksjon, pris og avtaler tilgjengelig med telefonen. Med henvisning til denne saken, kan det konkluderes med at bortsett fra god musikk funksjoner, Nokia 5530 XpressMusic er ganske nok for å dekke andre behov for telefonen bruker. Så kan man gjøre rettferdig valg med grunn this mangfoldige håndsettet

No comments:

Post a Comment