Saturday 19 November 2011

Hvorfor Latino Solbriller er Så Populære

Latino solbriller er populære fordi de er fine, slank og aerodynamisk, men mest fordi 'gangsta' look. Jepp, du leste riktig, men det er sant. En liten forklaring av solbriller kan være nyttig for å forstå sin appell.

Latino solbriller er som regel ensfarget hvit eller svart plast nyanser som har rammer i mange farger, men de har alle to ting til felles med sin design. Linsene er buet rundt ansiktet for å passe i en slank aerodynamiske mote og linsene er mørk og / eller farget, avhengig av den første fargen på rammen. For eksempel, vil en ramme som er solid svart kommet med overalt tan til lilla til blå linser, men nyanser vil være mørke og øynene knapt synlige bakfra.

Grunnen til deres siste populariteten stiger er fordi mange såkalte gangsta stil rappere nå har dem i sine musikkvideoer. Deres popularitet er langs samme linjene som Kayne West og hans inspirasjon av klubben fenomener kjent som lukker nyanser.

Folk ønsker alt og noe de ser en kjendis iført, derfor, hvis rapperne tilbe de er iført Latino solbriller og leter tøff og grove, og deretter deres publikum ønsker samme slags solbriller også. Solbriller er en av de billigste og enklere måter å etterligne mennesker hvis liv og karriere du tilber, så hvorfor ikke investere i et par rimelig solbriller er hva folk flest tror.

Det er også ekstra bonus på latinobrasseriet solbriller holder gangsta status med dem som en slags gull emblem selger punkt. Nei, ikke folk virkelig ønsker å være gangstere, men middelklasse American gutter sikkert liker tanken på vises skal gangster.

Hvor mange godt oppdrettet gutter ser du kjører rundt i nabolaget i sin SUV's med lyder pumpes opp later de kan forholde seg til ord Kayne West og 50 Cent, ifølge platesalg, ganske mange. Derfor er det virkelig ikke så stor av en overraskelse at denne samme gruppen er gripe opp disse solbriller av håndfull.

No comments:

Post a Comment