Sunday 20 November 2011

Plassere Sammen ett engros smykker Informasjon

Så du ønsker å markedsføre smykker? Vel, markedsføring engros smykker er en stor linje, og du definitivt må ha informasjon om hva du selger! Å gjøre en katalog er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Først, har du to alternativer: en elektronisk katalog eller en print katalog. Alternativet er med deg.

Samlet sett er en Internett-katalog den billigste måten å markedsføre din engros smykker selskap - men med alle de elektroniske smykker butikker og online engros smykker leverandør, kan det ikke være den mest effektive måten å få inntekter. En publisert katalog må i stor grad sees på en direkte informasjon.

Hvis du gjør dine personlige engros smykker butikken, vil du trenger for å få fascinerende bilder av smykker - slags lagt på en fløyelsomgivelser. Blå eller sort fløyel vil skinne smykker på høyeste grad. Du har kanskje disse bildene av deg selv med et digitalt kamera, eller har en fotograf å ta bildene. Det er billigere å gjøre det selv, selvfølgelig.

Sett bildene opp på systemet ditt, og bruk programvare for publisering, for eksempel Microsoft Publisher å lage en stil og mønster for katalogen. Dette kan ta litt tid og tålmodighet, men det er mye billigere enn å ansette noen andre gjøre det. Fordi du vil trenge mange, om ikke tusenvis av duplikater av katalogen, vil ditt største alternativet være å lagre katalogen på en disk og ta det til et trykkeri som kan håndtere jobben. Det vil koste penger - spesielt siden sidene skal være blanke og i farger, og katalogen vil være bundet - men denne utgiften vil være vel verdt det hvis du vil gjøre en masse DM.

For deg å gjøre en masse DM, du bare søke etter en respektert selskap som enten markedsfører e-postlister eller gjør mailing for deg. Du kan virkelig be om lister over adresser som noen har uttrykt interesse i å kjøpe engros smykker - eller noen andre standarder som du plasserte. I mange tilfeller er det tilrådelig å ha selskapet styre mailing for deg. De vil få de hyggeligste prisene på e-post fordi de kan bruke masse mail rate.

Kontroller at du bruker en god utskrift maskin, og en troverdig direkte mail selskap! Dette er en eiendel i dagene fremover for din virksomhet, og engros smykker Katalogen må være ideelt på noen måte - og mailing må gjøres uten problemer!

No comments:

Post a Comment